reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Chętnie dołączę na lutowe kreseczki ⏸ dzisiaj 6 dzień cyklu, ostatni dzień clo - w piątek i wtorek mam monitoring, czuje jajniki a zwłaszcza prawy, nigdy nie miałam takiego odczucia - owulacja powinna być 2/3 luty wiec testować będę 16/17 luty ;) to nasz 3 cykl starań, zero drugich kresek jak do tej pory 🥺
Szybciutko wskoczyłas na stymulację, nie chciałaś jeszcze spróbować zajść naturalnie?

reklama
Wczorajsze dwa i jeden dzisiejszy, jutro pójdę na betę i w sobotę jak będzie w porządku to czekam na wątek październikowych mam 😉

Trzymam kciuki teraz za Wasze dwie kreseczki!

Załączniki

• Snapchat-666152243.jpg
    Snapchat-666152243.jpg
    770,6 KB · Wyświetleń: 135
  • IMG_20220126_085552.jpg
    IMG_20220126_085552.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 141
Szybciutko wskoczyłas na stymulację, nie chciałaś jeszcze spróbować zajść naturalnie?
Wiesz co tak zadecydowała moja ginekolog z racji PCOS i IO, ufam jej, plus chciałabym już zajść z pierwszym dzieckiem bo mam pewne plany na przyszłość związane z praca i dlatego teraz albo dopiero za jakieś 5 lat myślałabym o ciąży, mówisz to mojej gin mówiła ze musimy zacząć działać od razu ;)

Dziewczyny potrzebuję porady. O 18:00 na usg na lewym jajniku pęcherzyk 17mm (niedługo powinwn pęknąć), endometrium grubiutkie, przyjmuję, że owu będzie jutro (czyli 14dc) kiedy wyznaczyć testowanie? Zawsze czekam do późna, a teraz mam zapas testów i chcę się rozbestwić i sikać wcześniej. Czy 10dpo będzie ok? 😝

Dziewczyny potrzebuję porady. O 18:00 na usg na lewym jajniku 17mm (niedługo powinwn pęknąć), endometrium grubiutkie, przyjmuję, że owu będzie jutro (czyli 14dc) kiedy wyznaczyć testowanie? Zawsze czekam do późna, a teraz mam zapas testów i chcę się rozbestwić i sikać wcześniej. Czy 10dpo będzie ok? 😝
Myślę, że możesz tak zacząć 😃🤞

reklama
Dziewczyny potrzebuję porady. O 18:00 na usg na lewym jajniku pęcherzyk 17mm (niedługo powinwn pęknąć), endometrium grubiutkie, przyjmuję, że owu będzie jutro (czyli 14dc) kiedy wyznaczyć testowanie? Zawsze czekam do późna, a teraz mam zapas testów i chcę się rozbestwić i sikać wcześniej. Czy 10dpo będzie ok? 😝
10 dpo może już coś wyjść :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.