L
Ladycarooo
Gość
no u mnie przez 19 cykli też 0..U mnie 10 CS i całe ZERO ciąż
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no u mnie przez 19 cykli też 0..U mnie 10 CS i całe ZERO ciąż
No więc jak Ci mówię że ktoś musi następny wątek otworzyć i zamknąć tylko w złym miejscu otwierasz te wątkino u mnie przez 19 cykli też 0..
a jest już październikowy? Bo jak nie, to zawsze jest szansa dla Ladycarooo ma otwarcie ciążowegoNo więc jak Ci mówię że ktoś musi następny wątek otworzyć i zamknąć tylko w złym miejscu otwierasz te wątki
5 cykl, poronienie w lipcu za mną (lat 38)Który to Wasz cykl starań Kochane?
No więc właśnie o tym wspominałam kilka wiadomości temu, patrząc na daty testowania ona otworzy a ja zamknę albo niech juz otworzy ktokolwiek byle by nas zgarnąa jest już październikowy? Bo jak nie, to zawsze jest szansa dla Ladycarooo ma otwarcie ciążowego
Ja chętnie otworzę, ale jakoś nie mam zbyt wielkich nadziei dziś 6 dpoNo więc właśnie o tym wspominałam kilka wiadomości temu, patrząc na daty testowania ona otworzy a ja zamknę albo niech juz otworzy ktokolwiek byle by nas zgarną
Nie byłabym sobą, gdybym nie uległa pokusiePatrząc na mnie nie ulegaj...
Ja mam 3 testyi oczywiście tylko @ mnor powstrzyma przed zrobieniem rano testu
U mnie na stanie synek 22 miesiące, zaczęliśmy starania jak miał rok, za mną dwie ciąże biochemiczne. Po ostatniej w kwietniu stwierdziliśmy, że to jeszcze nie ten czas, teraz wróciliśmy do starań i zobaczymy jak to wszystko sie potoczyKtóry to Wasz cykl starań Kochane?
1cs, poronienie w listopadzie, rocznik 83 na stanie prawie 3 latek5 cykl, poronienie w lipcu za mną (lat 38)
O Kochana oby luty był szczesliwy1cs, poronienie w listopadzie, rocznik 83 na stanie prawie 3 latek