reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Chętnie dołączę na lutowe kreseczki ⏸ dzisiaj 6 dzień cyklu, ostatni dzień clo - w piątek i wtorek mam monitoring, czuje jajniki a zwłaszcza prawy, nigdy nie miałam takiego odczucia - owulacja powinna być 2/3 luty wiec testować będę 16/17 luty ;) to nasz 3 cykl starań, zero drugich kresek jak do tej pory 🥺

a jest już październikowy? Bo jak nie, to zawsze jest szansa dla Ladycarooo ma otwarcie ciążowego 😝🤣
No więc właśnie o tym wspominałam kilka wiadomości temu, patrząc na daty testowania ona otworzy a ja zamknę 🤣🤣 albo niech juz otworzy ktokolwiek byle by nas zgarną 🤣🤣🤣🤣

Patrząc na mnie nie ulegaj...🙈🙃😅
Ja mam 3 testyi oczywiście tylko @ mnor powstrzyma przed zrobieniem rano testu 🥴🤣😂
Nie byłabym sobą, gdybym nie uległa pokusie 🙈
Który to Wasz cykl starań Kochane?
U mnie na stanie synek 22 miesiące, zaczęliśmy starania jak miał rok, za mną dwie ciąże biochemiczne. Po ostatniej w kwietniu stwierdziliśmy, że to jeszcze nie ten czas, teraz wróciliśmy do starań i zobaczymy jak to wszystko sie potoczy 😉

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.