reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja nie wierzę...myślę chińska podroba.. IMG_20220220_065622.jpg

reklama
Dobrze że on kilka dni wynik pokazuje to przynajmniej mam dowód że to nie omamy..wczoraj wieczor zrobiłam pinka strumieniowego i widziałam kreseczkę różowa ale aparatem nie było widać później zrobiłam płytkowy ale ujemny mocz pewnie już za bardzo rozcieńczony i dzisiaj rano sprawdzilam żeby rozwiać wątpliwości....dzisiaj 11dzien po owulacji aktualnie na kwarantannie z powodu covid brałam różne leki także zobaczymy jak się sytuacja rozwinie...

No to trzymam kciuki [emoji2956][emoji110] u mnie 10 dpo i biało, więc byle do następnego cyklu.
U mnie chyba cień cienia - widoczny od razu, ale dalej może to być wishfull thinking więc proszę mnie nigdzie nie odhaczajcie z listy bo pozytywny test to to jeszcze nie jest :)
Dzisiaj 8dpo najpewniej.

Hej dziewczyny. Podpytam tutaj bo Wy trochę bardziej doświadczone z testami. Robiłam dziś rano test ciążowy 12 dpo, po 3 minutach pojawil się minimalny cień ale po chwili zniknął. Co to może znaczyć? Na razie test traktuje raczej jako negatyw.
W poprzedniej ciąży nawet w 7-8 tygodniu miałam bardzo blade kreski ale nigdy nie znikały.

Załączniki

• IMG_20220220_081539.jpg
    IMG_20220220_081539.jpg
    128,7 KB · Wyświetleń: 133
Hej ! U mnie aktualnie 4 dzień spóźniającego się okresu ( z moich obliczeń 9 dpo) zrobiłam dziś test ale negatywny. Od dwóch dni mam brązowy śluz (pierwszego dnia lekko malinowy kolor ) ale jest zauważalny tylko gdy idę do toalety i widzę go na papierze. Myślicie ze może to być plamienie implantacyjne ? jest jeszcze szansa na drugą kreskę ? 🙏🏻 pójdę na będę ale dopiero jutro bo dziś niedziela

Hej ! U mnie aktualnie 4 dzień spóźniającego się okresu ( z moich obliczeń 9 dpo) zrobiłam dziś test ale negatywny. Od dwóch dni mam brązowy śluz (pierwszego dnia lekko malinowy kolor ) ale jest zauważalny tylko gdy idę do toalety i widzę go na papierze. Myślicie ze może to być plamienie implantacyjne ? jest jeszcze szansa na drugą kreskę ? 🙏🏻 pójdę na będę ale dopiero jutro bo dziś niedziela
To coś tu się nie zgadza. Twoja faza lutealna trwa 5 dni? Coś chyba źle policzyłaś ;)

Hej dziewczyny. Podpytam tutaj bo Wy trochę bardziej doświadczone z testami. Robiłam dziś rano test ciążowy 12 dpo, po 3 minutach pojawil się minimalny cień ale po chwili zniknął. Co to może znaczyć? Na razie test traktuje raczej jako negatyw.
W poprzedniej ciąży nawet w 7-8 tygodniu miałam bardzo blade kreski ale nigdy nie znikały.
Oznacza to, że test się wtedy wybarwiał. Skoro teraz jest negatywny to negatyw. Kreska testowa nie znika. Powtórz jutro. 😉

reklama
To coś tu się nie zgadza. Twoja faza lutealna trwa 5 dni? Coś chyba źle policzyłaś ;)
no właśnie mi tez się to nie zgadza ale niestety w tym miesiącu nie monitorowałam owulacji bo mąż bym na wyjeździe, a jedyny moment kiedy się staraliśmy to właśnie 5 dni przed spodziewanym okresem. Sama wiem ze to niemożliwe i ze sobie wmawiam pewne rzeczy ale nie daje mi spokoju ten brak okresu i równo tydzień po „powiedzmy owulacji” wystąpił różowy śluz a teraz brązowy, nigdy tak nie miałam wiec tym bardziej się zastanawiam o co chodzi 🤷🏻‍♀️

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.