reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzisiaj zrobilam i wciąż negatywny, @ tez brak, czyli najpewniejszy termin @ to 29.01 czyli za 4 dni, chyba zaczynam tracic pozytywne nastawienie. Chociaz 14dpo owu będzie 28.01. No nic, czekac na kolejny poranek trzeba.
Trzymam kciuki ♥️
Ja w poprzednich cyklach też robiłam 7 dni po potem 10 i tak co trzy dni aż @ przychodziła 😅 teraz już czekam grzecznie do terminu a nawet po najlepiej

reklama
Hej 😉 u mnie objawy, podobne jak w pierwszej ciąży, testowanie powinnam zacząć mniej więcej 29, ale dzisiaj pójdę po test do apteki, bo przecież nie wytrzymam 🙈
Kiedy mialas 1 dc? U mnie chyba nie wypali, juz powinno byc cos widac a poranny test bialy jak sztuczne zęby po wybieleniu.🥴😑😔
@ powinnam dostać 29.02 jesli w terminie plus 3 dni jesli wachania cyklu 😔

Kiedy mialas 1 dc? U mnie chyba nie wypali, juz powinno byc cos widac a poranny test bialy jak sztuczne zęby po wybieleniu.🥴😑😔
@ powinnam dostać 29.02 jesli w terminie plus 3 dni jesli wachania cyklu 😔
29.12, ale miesiączki mam nieregularne więc teraz powinna przyjść 26-31, kupiłam test i okropnie kusi 🥴

Trzymam mocno kciuki za Twoje dwie kreseczki ✊✊

29.12, ale miesiączki mam nieregularne więc teraz powinna przyjść 26-31, kupiłam test i okropnie kusi 🥴

Trzymam mocno kciuki za Twoje dwie kreseczki ✊✊
Patrząc na mnie nie ulegaj...🙈🙃😅
Ja mam 3 testy i oczywiście tylko @ mnie powstrzyma przed zrobieniem rano testu 🥴🤣😂

Ostatnio edytowane przez moderatora:
U mnie coraz bliżej piku 😎

Załączniki

• a1f8324b-8645-4a69-8cd1-23ef413b55b7.jpg
    a1f8324b-8645-4a69-8cd1-23ef413b55b7.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.