reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja miałam przed zajściem w ciążę... Powiem że ból makabryczny, nie miałam żadnych leków podawanych wcześniej. Przyjęto mnie do szpitala, poszłam na zabieg i wypisali mnie ze szpitala. Kazali wstrzymać się ze staraniem jeden miesiąc. Badanie miałam w styczniu a ostatni okres w marcu.
Ja mam podobno dostać „głupiego Jasia” wiec modlę się żeby jednak nie bolało aż tak 🙈

reklama
Cześć dziewczyny, można się jeszcze dopisać? Wstępnie testuję 22.02.
W tym miesiącu miał być cykl stracony bo partner za granicą a owulacja przyszła tydzień wcześniej ale udało mu się wrócić wcześniej i coś działaliśmy przy pęcherzyku 25mm więc może nie wszystko stracone. 😊

Cześć dziewczyny, można się jeszcze dopisać? Wstępnie testuję 22.02.
W tym miesiącu miał być cykl stracony bo partner za granicą a owulacja przyszła tydzień wcześniej ale udało mu się wrócić wcześniej i coś działaliśmy przy pęcherzyku 25mm więc może nie wszystko stracone. 😊
To tak jak 😁 u nas będzie 22/23 lutego więc dla pewności chce 23 sprawdzać o ile wcześniej nie dostanę okresu.

Chodzi o ten wątek?
Moim zdaniem lutowe kreski odnajdą się rewelacyjnie rownież w marcu, więc nic nie trzeba zmieniać, zwlaszcza ,że wszystkie marzec rozpoczniemy testem pozytywnym, daj Boże, daj losie czy kosmosie....😁🤣🙈
A no bo taka była wczeniej tradycja, ze co miesiąc zakładało się nowy wątek do testowania :)

To tak jak 😁 u nas będzie 22/23 lutego więc dla pewności chce 23 sprawdzać o ile wcześniej nie dostanę okresu.
Ja 22.02. kończę brać duphaston więc muszę wiedzieć czy odstawiać czy nie ale @ powinna przyjść dopiero ok 27 bo ostatnio miałam długie fazy lutealnej więc pewnie itak będę od 22 codziennie testować. 😁

Dzisiaj 5dpo a mnie mega bola piersi i momentami tak boli brzuch jak na okres, dodam ze przyjmuje duphaston ale to już 4 miesiąc 🤒 wiem ze jest za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciążowe ale tez jest za wcześnie na objawy okresowe, nigdy nie brałam takich zaraz po owulacji 😿 jak po owulacji ułożona jest szyjka ?

Dzisiaj 5dpo a mnie mega bola piersi i momentami tak boli brzuch jak na okres, dodam ze przyjmuje duphaston ale to już 4 miesiąc 🤒 wiem ze jest za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciążowe ale tez jest za wcześnie na objawy okresowe, nigdy nie brałam takich zaraz po owulacji 😿 jak po owulacji ułożona jest szyjka ?
Ja mialam tak ja ty w tym cyklu - 6dpo bolal mnie brzuch, mialam plamienie, piersi zaczęły bolec..
Dzisiaj przyszedł okres :( ktos juz kiedyś tu pisal ze przy staraniach tak mocno się wsluchujemy w swoj organizm ze widzimy symptomy wczesniej niedostrzegalne

reklama
A mam pytanie, ile po owulacji przyjmujesz duphaston? Masz jakieś konkretne wytyczne od ginekologa?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.