reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
O to mój to nie :D mój lubi mieć sprzyjające warunki :D

Nooo ja powiem coś bardzo osobistego i obrzydliwego. Bo mój chłop brał udział w porodzie naturalnym i generalnie ja myślałam, że to go ciut ostudzi. Ale gdzie tam xD mój uważa, że to było zajebiście seksowne doświadczenie 🤣🤣🤣 normalnie on się chyba z powołaniem minął bo śmiało mógłby być ginekologiem tak go nic nie rusza :D

Nooo ja powiem coś bardzo osobistego i obrzydliwego. Bo mój chłop brał udział w porodzie naturalnym i generalnie ja myślałam, że to go ciut ostudzi. Ale gdzie tam xD mój uważa, że to było zajebiście seksowne doświadczenie 🤣🤣🤣 normalnie on się chyba z powołaniem minął bo śmiało mógłby być ginekologiem tak go nic nie rusza :D
No mój też chce brać udział, ale mówię mu, że ma stać przy głowie :D
U nas te opory jego są związane z tym, ze na początku naszej znajomości nie wszystko "działało tak jak powinno". I on się do tej pory stresuje, ze to się wydarzy. Wtedy mieliśmy na początku taką przeprawę, że kiedyś mi powiedział, ze się dziwi, ze go nie zostawiłam.

No mój też chce brać udział, ale mówię mu, że ma stać przy głowie :D
U nas te opory jego są związane z tym, ze na początku naszej znajomości nie wszystko "działało tak jak powinno". I on się do tej pory stresuje, ze to się wydarzy. Wtedy mieliśmy na początku taką przeprawę, że kiedyś mi powiedział, ze się dziwi, ze go nie zostawiłam.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.