reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No mój też chce brać udział, ale mówię mu, że ma stać przy głowie :D
U nas te opory jego są związane z tym, ze na początku naszej znajomości nie wszystko "działało tak jak powinno". I on się do tej pory stresuje, ze to się wydarzy. Wtedy mieliśmy na początku taką przeprawę, że kiedyś mi powiedział, ze się dziwi, ze go nie zostawiłam.
W moim mężu są dwa wilki: jeden potencjalnego ojca drugi ratownika (jeśli wiecie co mam na myśli XD)

reklama
Powiedzcie mi jeszcze, czy chcecie marcowy wątek z zapisywaniem się, czy bez sensu dublować ze staraczkami 2022?

reklama
Ja nie z pozytywnym testem, ale chciałam tylko napisac, że zapisałam się na badanie hsg i już mnie z nerwow brzuch rozbolał 😁🙈 Czy któraś z Was miała podawany lek przy tym badaniu dożylnie?
Ja miałam przed zajściem w ciążę... Powiem że ból makabryczny, nie miałam żadnych leków podawanych wcześniej. Przyjęto mnie do szpitala, poszłam na zabieg i wypisali mnie ze szpitala. Kazali wstrzymać się ze staraniem jeden miesiąc. Badanie miałam w styczniu a ostatni okres w marcu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.