HelloKatie
Fanka BB :)
O proszę takie są dzisiajPokaz kreseczki - jestem głodna takich widoków na grupie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O proszę takie są dzisiajPokaz kreseczki - jestem głodna takich widoków na grupie
Przecież to nie są duchy tylko ładne kreski xDO proszę takie są dzisiaj
No dzisiaj są DUŻO ładniejsze niż wczoraj xD myślę ze tez wczoraj mogłam jeden zalać z wrażenia xDPrzecież to nie są duchy tylko ładne kreski xD
piękne krechy! Będziesz szła na betę?O proszę takie są dzisiaj
Właśnie nie jestem pewna czy trzeba? Czy to da większą pewność? Przyznam że nigdy nie byłam na becie.piękne krechy! Będziesz szła na betę?
słuchaj, ja w moich dwóch ciążach w 2006 i 2009 nawet nie myślałam, żeby robić betę (w powrwszej nawet chyba nie wiedziałam, że takie coś istnieje). Jeśli nie masz żadnych problemów i strat, to możesz sobie odpuścićWłaśnie nie jestem pewna czy trzeba? Czy to da większą pewność? Przyznam że nigdy nie byłam na becie.
Mój ginekolog powiedział żeby przyjść z pozytywnym testem ale nie od razu, i zastanawiam się jak ma się to ze się trąbi żeby nie odczytywać testów po czasie a nawet je wyrzucać a on mnie zaprasza z plastikowym dowodem chyba ze to beta hcg to pozytywny test ciążowy?
Przepraszam jeśli kogoś drażnię takimi pytaniami
Myślę że tak będzie Trzymam kciukiu mnie zaczyna się plamienie, więc na dniach przyjdzie okres. Zaczynam DWUDZIESTY cykl starań. Może seks w walentynki okaże się szczęśliwy...