reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Załączniki

• IMG_20220203_103813.jpg
    IMG_20220203_103813.jpg
    390,7 KB · Wyświetleń: 146
  • IMG_20220202_164122.jpg
    IMG_20220202_164122.jpg
    42,3 KB · Wyświetleń: 142
reklama
piękne krechy! Będziesz szła na betę?
Właśnie nie jestem pewna czy trzeba? Czy to da większą pewność? Przyznam że nigdy nie byłam na becie.
Mój ginekolog powiedział żeby przyjść z pozytywnym testem ale nie od razu, i zastanawiam się jak ma się to ze się trąbi żeby nie odczytywać testów po czasie a nawet je wyrzucać a on mnie zaprasza z plastikowym dowodem :p chyba ze to beta hcg to pozytywny test ciążowy?
Przepraszam jeśli kogoś drażnię takimi pytaniami :p

Właśnie nie jestem pewna czy trzeba? Czy to da większą pewność? Przyznam że nigdy nie byłam na becie.
Mój ginekolog powiedział żeby przyjść z pozytywnym testem ale nie od razu, i zastanawiam się jak ma się to ze się trąbi żeby nie odczytywać testów po czasie a nawet je wyrzucać a on mnie zaprasza z plastikowym dowodem :p chyba ze to beta hcg to pozytywny test ciążowy?
Przepraszam jeśli kogoś drażnię takimi pytaniami :p
słuchaj, ja w moich dwóch ciążach w 2006 i 2009 nawet nie myślałam, żeby robić betę (w powrwszej nawet chyba nie wiedziałam, że takie coś istnieje). Jeśli nie masz żadnych problemów i strat, to możesz sobie odpuścić 😉

u mnie zaczyna się plamienie, więc na dniach przyjdzie okres. Zaczynam DWUDZIESTY cykl starań. Może seks w walentynki okaże się szczęśliwy...

reklama
No to i ja się przywitam hej [emoji3] i proszę o dopisanie na testowanie 25.02 [emoji16]

To jest 7 cykl starań, stymulowany clo, może obędzie się bez ovitrelle, ale to się okaże w przyszłym tygodniu po monitoringu.

Trzymam kciuki za każdą z osobna żeby testy pokazywały wymarzone dwie kreseczki [emoji1696]

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.