reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jasne ale nie pytałaś czy wpływa tylko napisałaś ze przechodziłaś więc zobaczycie
No a zobaczyć nie ma co nie starając się o dziecko

Plus generalnie 1 para to żadna statystyka tak czy inaczej
Chcemy mieć dziecko . Jak się uda to uda jak nie to zaczniemy standardowo od pełnych stosunków . To po 1. Po 2 pisze ogólnie czy covid wpływa na płodność. Chyba mogę spytać ?

Ja tylko może przypomnę, że hsg nie musi boleć. Najczęściej boli w przypadku braku drożności, ale jeśli wszystko jest ok to ból jest niewielki lub nie ma go wcale

Ja tylko może przypomnę, że hsg nie musi boleć. Najczęściej boli w przypadku braku drożności, ale jeśli wszystko jest ok to ból jest niewielki lub nie ma go wcale
Ja miałam wszystko drożne i w wersji sono, a trochę bolało i było nieprzyjemne. Ale najgorsze były wrażenia z gazu rozweselającego. Poczucie nieadekwatności mnie rozwaliło, tego absolutnie nie polecam.

Odczucia są tak różne, że nie ma co się nastawiać negatywnie. Każda ma inne wrażenia
Ja miałam wszystko drożne i w wersji sono, a trochę bolało i było nieprzyjemne. Ale najgorsze były wrażenia z gazu rozweselającego. Poczucie nieadekwatności mnie rozwaliło, tego absolutnie nie polecam.

Odczucia są tak różne, że nie ma co się nastawiać negatywnie. Każda ma inne wrażenia
Pewnie, ale napisałaś, ze jeśli wszystko jest ok to ból jest niewielki lub nie ma go wcale. A może być różnie. I dopóki się samej nie zrobi to za cholerę nie wiesz jak będzie u Ciebie.

Może mało precyzyjnie się wyraziłam. Zazwyczaj ból jest niewielki w przypadku drożnych jajowodów, oczywiście zdarzają się wyjątki
Pewnie, ale napisałaś, ze jeśli wszystko jest ok to ból jest niewielki lub nie ma go wcale. A może być różnie. I dopóki się samej nie zrobi to za cholerę nie wiesz jak będzie u Ciebie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.