reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Będziesz bardzo wyluzowana [emoji16] i możesz trochę się skompromitować gadaniem [emoji23]
Moja znajoma sądziła drzewa z anestezjologiem i opierdzielała go, że źle sadzi, a ja się ze swoim pokłóciłam [emoji23]
No właśnie tak się trzymam tego krótkiego czasu trwania badania… Ale portki to już chyba mam pełne ze strachu [emoji85]aczkolwiek nie wiem czy bardziej się boje głupiego Jasia, czy badania czy wyniku.

reklama
Jak dobrze prześledziłam mialas 3 cc ?
To jedziemy na jednym wózku . Tez miałam 3 cc. Przy 1 odeszły wody ale zero rozwarcia , skurczy, dwie oksytocyny nie pomogły i po 12 h zrobili mi cc. A najlepsze ze tak chciałam naturalnie , lecz gdy lekarz oznajmił mi ze cc bo nie mogą już dłużej czekać to zaczęły łapać mnie skurcze . Stwierdził ze teraz to za późno. Drugie cc miałam ze wzg na mały odstęp od 1 cc. Po roku i 2 miesiącach miałam 2 cc . A po 2 latach 3 cc . Teraz najmłodszy ma 1,5 roku :) starszy niecałe 4 a najstarszy 5 i 2 miesiące

Ja bardzo dobrze reaguje i na wszelkie znieczulenia i Jasia i na narkozę. Jedyne od czego mam odlot to morfina i po niej rzygam jak kot. Po pierwszej operacji leżałam w szpitalu gdzie były pompy morfinowe i mogłaś jechać ile chciałas no i stwierdziłam, że głupia bym była jakbym nie skorzystała [emoji23] skorzystałam. Obrzygałam wszystkie pielęgniarki i nie wzielam nawet paracetamolu już przez 3 doby bo się bałam [emoji23] rzygałam 24 godziny. Teraz po laparo znów chcieli mi dać to już od progu się darłam, że absolutnie [emoji23] dzięki temu dochodziłam do siebie super
A było Ci może później niedobrze?

Będziesz bardzo wyluzowana [emoji16] i możesz trochę się skompromitować gadaniem [emoji23]
Moja znajoma sądziła drzewa z anestezjologiem i opierdzielała go, że źle sadzi, a ja się ze swoim pokłóciłam [emoji23]
Chciałabym być takim anestezjologiem w takim razie 😂😂

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.