Będzie dobrze ja przeszłam je w 2020 i po nim udało mi się zajść a masz z rentgenem ?Kobietki jutro czeka mnie badanie hsg Trzymajcie kciuki bo ja już zaczynam się stresować
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
L
Ladycarooo
Gość
HSG zwykłe czy SONO? ja mam sono 11 marca i chętnie się dowiem jak wrażeniaKobietki jutro czeka mnie badanie hsg Trzymajcie kciuki bo ja już zaczynam się stresować
pluto_nova
Moderator
Kobietki jutro czeka mnie badanie hsg Trzymajcie kciuki bo ja już zaczynam się stresować
Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Ja będę miała zwykle robione Jedyny plus, że podobno dostane głupiego Jasia wiec może chociaż wesoło mi będzieHSG zwykłe czy SONO? ja mam sono 11 marca i chętnie się dowiem jak wrażenia
Blondynka w sieci
Tak z rtg, a Ty jakie miałaś? Plus jak wspominasz? Miałaś może jakieś leki podawane przed?Będzie dobrze ja przeszłam je w 2020 i po nim udało mi się zajść a masz z rentgenem ?
B
B206
Gość
Sono to luzik nic mnie nie bolało szybko i bezboleśnieHSG zwykłe czy SONO? ja mam sono 11 marca i chętnie się dowiem jak wrażenia
Jak dobrze prześledziłam mialas 3 cc ?8 dni do okresu na 1 miejscu test ma potwierdzić moje przypuszczenia.
Potem ewentualnie beta.
Jak narazie odespalam nockę, wysłałam córkę do szkoły i od 10 do 14.15 spalam w najlepsze... mam nadzieję, ze do konca tygodnia mi to wszystko minie, muszę zacząć jazdy a jestem rozstrojona fizycznie
Chcemy mieć dziecko . Jak się uda to uda jak nie to zaczniemy standardowo od pełnych stosunków . To po 1. Po 2 pisze ogólnie czy covid wpływa na płodność. Chyba mogę spytać ?Przecież nie staracie się o dziecko więc jak miałabyś zobaczyć ?
To tak jakbym ja stwierdziła że grypa osłabiła mi płodność bo w ciąże nie zaszłam w wieku 15 lat kiedy seksu jeszcze nie uprawiałam.
Ból straszny, takie rozsadzanie brzucha. Trochę do porodowego można porównać. Nie miałam żadnych leków podanych, jeśli lekarz pozwala to weźTak z rtg, a Ty jakie miałaś? Plus jak wspominasz? Miałaś może jakieś leki podawane przed?
reklama
Blondynka w sieci
O to wspaniałe informacje Już nie moge się doczekaćBól straszny, takie rozsadzanie brzucha. Trochę do porodowego można porównać. Nie miałam żadnych leków podanych, jeśli lekarz pozwala to weź
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.