reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dobrze się czuje, mam uczucie jakbym ciągle była mokra a tak poza tym nic 🙂 ale w pierwszej ciąży też tak miałam dopiero 6 tygodniu się zaczęło (oby tutaj tak nie było)
Mokra w sensie śluzu czy czujesz się spocona ? 😜 a jak piersi, brzuch? Jakaś wyraźna różnica od czasu kiedy byłaś przed @?

reklama
No zobaczymy 🙂 trzymam kciuki aby było coś widać już w niedzielę 😅
Tak naprawdę tylko te pierwsze przyrosty są takie imponujące bo wartości maleńkie. Później przyrost bardzo spada i ten średni jest na poziomie około 100%. Wiadomo, że może być jeszcze na początku wyższy, ale ja dla własnego spokoju nie nastawiałaby się na więcej niż 200% bo to i tak

Mokra w sensie śluzu czy czujesz się spocona ? 😜 a jak piersi, brzuch? Jakaś wyraźna różnica od czasu kiedy byłaś przed @?
Tak śluzu 😅 piersi nie bolą, ale może mam pełniejsze 🙂 brak jakiekolwiek różnicy, ale tak jak pisałam u mnie obajwy zwykle są później 😅

Ja jestem ciekawa czy covid wpływa na płodność . W styczniu miałam wiec zobaczymy

Mnie by bardziej stresowały niepewne testy niż wynik bety który dałby pewny obraz sytuacji ale jak chxesz 😊 czekamy na kolejne zdjęcia!
8 dni do okresu na 1 miejscu test ma potwierdzić moje przypuszczenia.
Potem ewentualnie beta.
Jak narazie odespalam nockę, wysłałam córkę do szkoły i od 10 do 14.15 spalam w najlepsze... mam nadzieję, ze do konca tygodnia mi to wszystko minie, muszę zacząć jazdy a jestem rozstrojona fizycznie 🤮🤢😕😴😫

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.