reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe kreski! 💝

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dobrze się czuje, mam uczucie jakbym ciągle była mokra a tak poza tym nic 🙂 ale w pierwszej ciąży też tak miałam dopiero 6 tygodniu się zaczęło (oby tutaj tak nie było)
Mokra w sensie śluzu czy czujesz się spocona ? 😜 a jak piersi, brzuch? Jakaś wyraźna różnica od czasu kiedy byłaś przed @?

reklama
No zobaczymy 🙂 trzymam kciuki aby było coś widać już w niedzielę 😅
Tak naprawdę tylko te pierwsze przyrosty są takie imponujące bo wartości maleńkie. Później przyrost bardzo spada i ten średni jest na poziomie około 100%. Wiadomo, że może być jeszcze na początku wyższy, ale ja dla własnego spokoju nie nastawiałaby się na więcej niż 200% bo to i tak

Mokra w sensie śluzu czy czujesz się spocona ? 😜 a jak piersi, brzuch? Jakaś wyraźna różnica od czasu kiedy byłaś przed @?
Tak śluzu 😅 piersi nie bolą, ale może mam pełniejsze 🙂 brak jakiekolwiek różnicy, ale tak jak pisałam u mnie obajwy zwykle są później 😅

Ja jestem ciekawa czy covid wpływa na płodność . W styczniu miałam wiec zobaczymy

Mnie by bardziej stresowały niepewne testy niż wynik bety który dałby pewny obraz sytuacji ale jak chxesz 😊 czekamy na kolejne zdjęcia!
8 dni do okresu na 1 miejscu test ma potwierdzić moje przypuszczenia.
Potem ewentualnie beta.
Jak narazie odespalam nockę, wysłałam córkę do szkoły i od 10 do 14.15 spalam w najlepsze... mam nadzieję, ze do konca tygodnia mi to wszystko minie, muszę zacząć jazdy a jestem rozstrojona fizycznie 🤮🤢😕😴😫

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.