reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe kreski 💕 Niech Walentynkowa moc nam przyniesie kresek stos 🎀

Z własnego doświadczenia odradzała bym od razu takie rozmowy. Różnie może być... Oczywiście życzę Ci jak najlepiej ❤️
U mnie pierwsza ciąża bezproblemowa, o kolejnej powiedziałam wszystkim najbliższym, w pracy też szybko wiedzieli. Potem było mi bardzo ciężko wszystko odkręcać 💔😔
Zrobisz oczywiście jak uważasz, ale weź to pod uwagę. Zdrówka 😊💪
wiem o tym tylko taka mieliśmy umowę. Pracuje sama i czasami muszę dźwigać. Więc potrzebuje od razu kogoś do pomocy. Tak samo było w 1.

reklama
Zazdroszczę tych krótszych cykli 🥹🫣 Ja 22 dc i dopiero co owu byla, ehh
U mnie identycznie. W sensie co drugi. Raz jest owu 16,17 dc raz 22-23. Chociaż w sumie żeby tylko ta owu była.
Może jestem jak dziecko w piaskownicy, ale ja właśnie zazdroszczę takich rzeczy jak krótkie cykle, brak problemów z owu, dużej ilości dzieci, chlopa napalonego jak pochodnia, a i jeszcze zdrowia ogolnie pojetego.. A wcale nikomu nie zazdroszczę domów, kasy, wakacji, samochodów itd. Xd

Ale żeby nie było, moja zazdrość co do tych forumowych ciąż jest taka pozytywna. Bo ja chce z Wami iść na mamuski ❤️

reklama
A i może nie zazdroszczę. Ale wkurza mnie moja przemiana materii. Byłam u lekarza. Płakaliśmy i śmialiśmy się razem na zmianę
. Mam fajnego lekarza w moim wieku, i tematy zawsze jakiś nam się kleją. Więc on pyta ile ważę, potem policzył.mi BMI plus moja io I za wysoki cholesterol i tarczyca xd chciał zapisać lek na cholesterol. Ja mówię, se staram się o dziecko. A on, że w takim razie 1700 kcal, codziennieb45 minut ruchu i dużo rzeczy wiadomo nie jest, tylko zdrowe, niektsetworzone. Niby wszystko spoko, ale wiecie depresja mnie przez to złapała. A z drugiej strony będą lepsze warunki na pewno dla dzidziusia w brzuszku :)

Do góry