KolorowaCzerń
Moderator
U mnie nadal minimalne plamienie coś czuję że jutro [emoji205] się rozkręci i zabawa zacznie się od początku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko to nawet nie było plamienie tylko żywa krew bladoróżowa bez skrzepow. Właśnie się zakończyło to coś co to było. Trwało w sumie 1 dzień. Więc już sama nic z tego nie wiemJa bym poczekała. Plamienie często zwiastuje okres.
Ej też mnie strasznie piersi bolą od kilku dni, zwlaszcz wieczorem takie twarde sa- może pogoda ? Bo ja to dopiero 20dc.U mnie bez zmian, dalej małpy brak.. nawet nie czuje, ze miałaby przyjść. Tylko strasznie piersi mnie bolą
Te
Ej też mnie strasznie piersi bolą od kilku dni, zwlaszcz wieczorem takie twarde sa- może pogoda ? Bo ja to dopiero 20dc.
Moja babcia wszystko zrzuca na pogode
Te
Ej też mnie strasznie piersi bolą od kilku dni, zwlaszcz wieczorem takie twarde sa- może pogoda ? Bo ja to dopiero 20dc.
Moja babcia wszystko zrzuca na pogode
Cześć wszystkim [emoji2956] Czy któraś z Was łyka Ovarin i wpłynęło to na długość waszego cyklu?"/QUOTE]
Hej, ja biorę ovarin jakoś od 6 miesięcy ale nie zwróciłam uwagi żeby miał wpływ na cykl, jak miałam cykle rozjechane tam nam nadal