reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

My nie mozemy wyjsc od 2 dni bo leje nonstop... ogolnie to ja na cebulke mala ubieram. Bodziak na dlugi, bluza welurowa lub polarowa i kamizelka futerkowa, na nogi kocyk, jak chlodniej to buciki. Czekamy az bedzie mozna wyjsc bo kazda pogode toleruje oprocz deszczu!

reklama
U nas dopiero jutro ma padać więc chcę wykorzystać każdą pogodę na spacer. Rozumiem dziewczyny ze żadnych rajstopek pod spodnie nie zakładacie? A śpiworek to jaki? Taki kurtkowy bardziej czy cienki np jak wkładka do wózka?

U nas dopiero jutro ma padać więc chcę wykorzystać każdą pogodę na spacer. Rozumiem dziewczyny ze żadnych rajstopek pod spodnie nie zakładacie? A śpiworek to jaki? Taki kurtkowy bardziej czy cienki np jak wkładka do wózka?
Śpiworek mam taki jak na foto. Rajstopek nie nakladam.
Screenshot_20201013_100405.jpg

A wracajac do tematu kupy (wybaczcie). Nakarmilam mala sliwkami suszonymi i zrobila ale byla w niej jakas czerwona malutka kulka - czy mozliwe ze to niestrawiony surowy pomidor albo papryka? Wystraszylam.sie ze moze krew ale nie wiem czy taka pojedyncza mala kuleczka moze to oznaczac. Jadla wczoraj kasze z malymi kawalkami warzyw ktore w sumie podobnie wygladaly jak to w pampersie. Oprocz tego znalazl sie niestrawiony omlet w kawalkach :D

@Darapuszkin obstawiałabym warzywa, krew to raczej pasmo z domieszką śluzu by było wg mnie a nie w postaci kuleczki.

Moja lepiej śpi w nocy. Jak zaśnie o 19 ma pierwszą pobudke o 4-5 a to bardziej ja ją karmie na śpiocha, bo piersi nabrzmiałe są. Dziś spała aż do 9 😉

A wracajac do tematu kupy (wybaczcie). Nakarmilam mala sliwkami suszonymi i zrobila ale byla w niej jakas czerwona malutka kulka - czy mozliwe ze to niestrawiony surowy pomidor albo papryka? Wystraszylam.sie ze moze krew ale nie wiem czy taka pojedyncza mala kuleczka moze to oznaczac. Jadla wczoraj kasze z malymi kawalkami warzyw ktore w sumie podobnie wygladaly jak to w pampersie. Oprocz tego znalazl sie niestrawiony omlet w kawalkach :D
Wiem, że to obrzydliwe co napiszę, ale kiedyś miałam podobną sytuację i po prostu pampersem sobie oczyściłam podejrzany element i jak się okazało to był pomidorek 🍅 😁

reklama
Do góry