reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

My nie mozemy wyjsc od 2 dni bo leje nonstop... ogolnie to ja na cebulke mala ubieram. Bodziak na dlugi, bluza welurowa lub polarowa i kamizelka futerkowa, na nogi kocyk, jak chlodniej to buciki. Czekamy az bedzie mozna wyjsc bo kazda pogode toleruje oprocz deszczu!

reklama
U nas dopiero jutro ma padać więc chcę wykorzystać każdą pogodę na spacer. Rozumiem dziewczyny ze żadnych rajstopek pod spodnie nie zakładacie? A śpiworek to jaki? Taki kurtkowy bardziej czy cienki np jak wkładka do wózka?

U nas dopiero jutro ma padać więc chcę wykorzystać każdą pogodę na spacer. Rozumiem dziewczyny ze żadnych rajstopek pod spodnie nie zakładacie? A śpiworek to jaki? Taki kurtkowy bardziej czy cienki np jak wkładka do wózka?
Śpiworek mam taki jak na foto. Rajstopek nie nakladam.
Screenshot_20201013_100405.jpg

A wracajac do tematu kupy (wybaczcie). Nakarmilam mala sliwkami suszonymi i zrobila ale byla w niej jakas czerwona malutka kulka - czy mozliwe ze to niestrawiony surowy pomidor albo papryka? Wystraszylam.sie ze moze krew ale nie wiem czy taka pojedyncza mala kuleczka moze to oznaczac. Jadla wczoraj kasze z malymi kawalkami warzyw ktore w sumie podobnie wygladaly jak to w pampersie. Oprocz tego znalazl sie niestrawiony omlet w kawalkach :D

@Darapuszkin obstawiałabym warzywa, krew to raczej pasmo z domieszką śluzu by było wg mnie a nie w postaci kuleczki.

Moja lepiej śpi w nocy. Jak zaśnie o 19 ma pierwszą pobudke o 4-5 a to bardziej ja ją karmie na śpiocha, bo piersi nabrzmiałe są. Dziś spała aż do 9 😉

A wracajac do tematu kupy (wybaczcie). Nakarmilam mala sliwkami suszonymi i zrobila ale byla w niej jakas czerwona malutka kulka - czy mozliwe ze to niestrawiony surowy pomidor albo papryka? Wystraszylam.sie ze moze krew ale nie wiem czy taka pojedyncza mala kuleczka moze to oznaczac. Jadla wczoraj kasze z malymi kawalkami warzyw ktore w sumie podobnie wygladaly jak to w pampersie. Oprocz tego znalazl sie niestrawiony omlet w kawalkach :D
Wiem, że to obrzydliwe co napiszę, ale kiedyś miałam podobną sytuację i po prostu pampersem sobie oczyściłam podejrzany element i jak się okazało to był pomidorek 🍅 😁

reklama
Do góry