Darapuszkin
Fanka BB :)
Ogolnie katar trwal 2 tyg ale po lekach szybko kaszel polazl. Argentin dawalam 3 x dwa psikniecia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale ładna wagateż słyszałam, że z tymi szczepieniami przeciwko grypie jest sajgon. My się nigdy nie szczepiliśmy i teraz też nie będziemy.My dzis po prevenar 3 dawka. Mały waży 9.3 kg.
Ale szalenstwo w przychodni z tymi szczepionkami na grype. Dostali dzis 20 sztuk i jak bylam przed 11 to juz nic nie bylo. Nie wiedza kiedy i ile dostana, wolne terminy za 3 tygodnie a i tak przyjdzie sie i nie wiadomo czy bedzie szczepionka akurat wtedy bo dostaja co jakis czas kilkadziesiat sztuk i schodzą na pniu, a nie wiedza kiedy i ile dostaną
Chyba wiec sobie odpuscimy szczepienie w tym roku na grype
Ja byłam ale u znajomej fizo, ćwiczymy ale nadal pełzać jedną stroną. Też zaczął rączki na zmianę ale lewą nóżką się nie odpycha tylko puka nią o podłoże.Dziewczyny ktore pisałyscie o tym niesymetrycznym pelzaniu- bylyscie juz u fizjo? U mnie rączki w miare na zmiane ale teraz sie dopatrzylam ze odpycha sie tylko lewą nóżką
To u nas podobnie I jakie macie cwiczenia?Ja byłam ale u znajomej fizo, ćwiczymy ale nadal pełzać jedną stroną. Też zaczął rączki na zmianę ale lewą nóżką się nie odpycha tylko puka nią o podłoże.