Tak myslalam wlasnie. Myslisz ze one starczą do kwietnia?Buciki w 1rozmiarze kupiłam w hm. Zobacz załącznik 1183937
reklama
Ane20.02.20
Fanka BB :)
@middayjoy to po starszym. Jest z kwietnia. Ale zaczął chodzić w lipcu. I w nich całą zimę i wiosnę. Więc chyba Minio z lutego też da radę.
Darapuszkin
Zrobilam na sniadanie te placki twarogowe i smakowaly! Napchala sobie pelna buzie i mielila mielila az wymielila i polknela pierwszy raz jej nie wyciagalam nic
Darapuszkin
Dzisiaj zrobilam pulpety z kurczaka gotowane w sosie koperkowym podane z kalafiorem i kasza jaglana. Mala zjadla cos tam, duzo sie bawila tym zarciem wiec rozpierdziel konkretny... to takie typowo niemowlece danie i jak dla mnie bez szalu als mysle ze spoko forma aby przemycic maluchowi mieso.
Tak poza tym to dzisiaj Roma co chwile wpada w histerie i musze ja nosic, tulic...
Tak poza tym to dzisiaj Roma co chwile wpada w histerie i musze ja nosic, tulic...
Darapuszkin
Ja wlewalam jedna ampulke ale i tak calej nigdy chyba nie wyinhalowalam
Darapuszkin
U nas 5-10 min to max
reklama
My starszej 2 dajemy. Mlodemu 1 lub 2 z tym ze my nie mamy smoczka inhalatora tylko trzymam tą maseczke tak z 10 cm od twarzy. Myslicie ze za duzo jest niezdrowo?1 całą daje dla starszego