reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Nela od wczoraj po wizycie bratowej męża ma takie humoru że ręce opadają (wg mnie to czar rzucony).
Poza tym zaczęła pociągać się i stawać (2razy dziś stanęła w łóżeczku przy barierkach). I po wczorajszym musiku jabłkowym ją wysypało na brzuchu i pleckach.

@middayjoy cieszę się że już lepiej uff uff 💪

reklama
Nela od wczoraj po wizycie bratowej męża ma takie humoru że ręce opadają (wg mnie to czar rzucony).
Poza tym zaczęła pociągać się i stawać (2razy dziś stanęła w łóżeczku przy barierkach). I po wczorajszym musiku jabłkowym ją wysypało na brzuchu i pleckach.

@middayjoy cieszę się że już lepiej uff uff 💪
To aż taka cudowna ta bratowa? 😁

Jak myślicie przesadzić młoda do spacerowki? W gondoli chce jeździć na brzuszku a na płasko chwilę, bo od razu głowę i plecy dzwiga i się siłuje by podnieść. W sumie leży bez dźwigania się tyci jak wyjdziemy i po drzemce.
W spacerówce na płasko nawet chyba będzie więcej widziała.

Jak myślicie przesadzić młoda do spacerowki? W gondoli chce jeździć na brzuszku a na płasko chwilę, bo od razu głowę i plecy dzwiga i się siłuje by podnieść. W sumie leży bez dźwigania się tyci jak wyjdziemy i po drzemce.
W spacerówce na płasko nawet chyba będzie więcej widziała.
Ja na początku zanim kupiliśmy tą lżejszą spacerówkę to na leżąco woziłam Nele w spacerówce od wózka 2w1, chodziło o to że świat sobie podziwiała i była spokojniejsza, no i już wcześniej o tym pisałam, większa cyrkulacja powietrza tam była.

Tego musu nie zjadła dużo. Prutki idą dziś konkretne,co prawda kupy nie było dziś ale brzuszek pracuje normalnie. Ewentualnie skok jeszcze, ale kurka który to jest to nie wiem,bo przestałam liczyć.

@middayjoy Cieszę się, że u Was się polepszyło. No z ząbkami to jest masakra. Janek też nadal marudny.
@Cookie_ Spróbuj przesadzić Lilkę, może będzie spokojniejsza😊
@alible Ale Nela szybko się rozwija, już się podnosi😻super.
U nas zaczyna się jakiś etap pełzania ale bardziej teraz do tyłu. Jak myślicie, czy Janek nie powinien już pełzać normalnie do przodu. Kurczę za tydzień 6 miesięcy skończy a tu jakoś to wszystko stanęło.
Dzisiaj go ważyłam-7400😊

Spokojnie pełzanie do tyłu też jest ok. Niektóre dzieci tak robią 😁
Lilka teraz na podniesionych rękach podciąga się do przodu i nogami odpycha. Już nie ryje głowa po kocyku. Ale jeszcze nie zakumala że ręce trzeba naprzemiennie przekładać a dupka w tym czasie musi być też w górze 😂

Spacerówkę póki co 2w1 będę użytkować a do lżejszej przesadzę jak usiądzie. Pewnie na wiosnę ja przywiozę, bo zaraz zima i pompowane koła lepsze. Póki co stoi zapakowana u rodziców.

reklama
Do góry