Natusia, u nas pół roku 4tego skończone a Mały dopiero załapał leżenie na brzuszku na wyprostowanych rękach. Oczywiscie nadal dlugo nie wytrzyma i placze ze chce na brzuszek. Jak ma dobry humor to sam sie na plecki przekreca, ale to sporadycznie. Pelzania u nas jeszcze nadal nie ma, to tak dla pocieszenia@middayjoy Cieszę się, że u Was się polepszyło. No z ząbkami to jest masakra. Janek też nadal marudny.
@Cookie_ Spróbuj przesadzić Lilkę, może będzie spokojniejsza
@alible Ale Nela szybko się rozwija, już się podnosisuper.
U nas zaczyna się jakiś etap pełzania ale bardziej teraz do tyłu. Jak myślicie, czy Janek nie powinien już pełzać normalnie do przodu. Kurczę za tydzień 6 miesięcy skończy a tu jakoś to wszystko stanęło.
Dzisiaj go ważyłam-7400
reklama
Cookie_
Moderator
@natusia.mamusia86 pisalam, że chce Lilkę do fizjoterapeuty zabrać, bo nie ma obrotow a ona ruszyła z nimi i codziennie jest kilka. Tylko jak już na brzuchu leży to z przypadku zdarzy się przekręt na plecy jak równowagę straci.
Wiem, że możesz się niepokoić, ale i Jaś w końcu ruszy. Moja robi wszystko jakoś nie po kolei.
Ładnie waży, moja kluske sprawdzę po powrocie obstawiam gdzieś 7100-7200g tak na moje oko
Wiem, że możesz się niepokoić, ale i Jaś w końcu ruszy. Moja robi wszystko jakoś nie po kolei.
Ładnie waży, moja kluske sprawdzę po powrocie obstawiam gdzieś 7100-7200g tak na moje oko
natusia.mamusia86
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny, wiem, że każde dziecko rozwija się w swoim tępie i nie powinno się porównywać ale czasami się zapominam
Jakoś boję się tak wewnętrznie, że coś przeoczę i że mały później będzie miał problemy z rozwojem.Caly czas mam też wyniki testu pappa z tyłu głowy. Wiem, że to było w życiu prenatalnym Jasia i że urodził się zdrowy ale niepokój został zasiany
Co do jedzenia to u nas brokuł nie smakuję , dzisiaj próbowałam z ziemniaczkiem nadal odruch wymiotny. Może w całości będzie smakować. Jutro gruszka po raz pierwszy.
@Cookie_ ja spacerowkę też będę używać tą od wózka 2w1. Na razie jeszcze Janek wytrzymuję na pleckach jak jadę. Gorzej jak stanę to zaraz się przekręca.
Jakoś boję się tak wewnętrznie, że coś przeoczę i że mały później będzie miał problemy z rozwojem.Caly czas mam też wyniki testu pappa z tyłu głowy. Wiem, że to było w życiu prenatalnym Jasia i że urodził się zdrowy ale niepokój został zasiany
Co do jedzenia to u nas brokuł nie smakuję , dzisiaj próbowałam z ziemniaczkiem nadal odruch wymiotny. Może w całości będzie smakować. Jutro gruszka po raz pierwszy.
@Cookie_ ja spacerowkę też będę używać tą od wózka 2w1. Na razie jeszcze Janek wytrzymuję na pleckach jak jadę. Gorzej jak stanę to zaraz się przekręca.
Natusia, nie pamiętam tego - co miałaś na teście PAPPa?Dzięki dziewczyny, wiem, że każde dziecko rozwija się w swoim tępie i nie powinno się porównywać ale czasami się zapominam
My tez się przesiądziemy na spacerowke z 2w1. Mam jeszcze po starszej lekką valco snap ale to juz wyciągne pózniej albo tylko na podróze bo mniej miejsca zajmuje. Ta valco nie jest tak wygodna jak ta z 2w1, którą się bosko prowadzi ☺
natusia.mamusia86
Fanka BB :)
Niskie białko pappa i wynik 1:40 zespół Downa.Natusia, nie pamiętam tego - co miałaś na teście PAPPa?
My tez się przesiądziemy na spacerowke z 2w1. Mam jeszcze po starszej lekką valco snap ale to juz wyciągne pózniej albo tylko na podróze bo mniej miejsca zajmuje. Ta valco nie jest tak wygodna jak ta z 2w1, którą się bosko prowadzi ☺
reklama
Oho, ale super tylko łózeczko juz opusccie ☺Patrzcie bąbla znów na czym złapałam