reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

A czy tylko rano tak ulewa? Jeśli tak to może po prostu rano po nocy żołądek jeszcze nie pracuje pełna para i potrzebuje trochę mniej mm.
U mnie małej w nocy odpadł kikucik 😊
Nie ma reguly w sumie. Wczoraj w ogole nie wymiotowala a dzisiaj z rana troche jej sie zdarzylo... ale wczoraj bylismy na kontroli wagi, ladnie przybiera i kazala sie nie przejmowac ale obserwowac. Bez kikuta jest super! Jego obecnosc mnie stresowala :D

reklama
U nas nadciąga jakiś armagedon chorobowy. Pod koniec tyg. syn miał wirusowke, w niedzielę złapała męża i wczoraj dopiero wydobrzał. Dziś syn został w domu z kaszlem. Ratuje go inhalacjami i ma zakaz wchodzenia do pokoiku małej. Wczoraj wrócił że szkoły niewyraźny i od razu poszedł spać 🤦‍♀️ Mam nadzieję, że osłabiona po tym pobycie w szpitalu nic nie złapie a mała tym bardziej.

U nas nadciąga jakiś armagedon chorobowy. Pod koniec tyg. syn miał wirusowke, w niedzielę złapała męża i wczoraj dopiero wydobrzał. Dziś syn został w domu z kaszlem. Ratuje go inhalacjami i ma zakaz wchodzenia do pokoiku małej. Wczoraj wrócił że szkoły niewyraźny i od razu poszedł spać 🤦‍♀️ Mam nadzieję, że osłabiona po tym pobycie w szpitalu nic nie złapie a mała tym bardziej.
Kurczę to nie za ciekawie, oby Was nie chwyciło a dla małego zdrówka życzę.

Nie ma reguly w sumie. Wczoraj w ogole nie wymiotowala a dzisiaj z rana troche jej sie zdarzylo... ale wczoraj bylismy na kontroli wagi, ladnie przybiera i kazala sie nie przejmowac ale obserwowac. Bez kikuta jest super! Jego obecnosc mnie stresowala :D
Nasz szkrab też zaczął troszku ulewać, ale z tego co się naczytałam to nic groźnego. Jeśli mała przybiera to znak, że jest ok. U nas położna przełożyła wizytę i dopiero jutro się przekonamy, czy mały przybrał. Myślę, że tak, bo buźka robi mu się okrągła😊

Dzięki dziewczyny :) położna też była w szoku że tak dosyć sprawnie wszystko poszło, ból nie do opisania, ale ta maleńka wszystko wynagradza 😍

reklama
Do góry