reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Obecnie termin 17.02

Tak ur w 36 tc i miał oznaki wczesniactwo zaznaczone w książeczce zdrowia, choć ogólnie urodził się zdrowy i wg położnych z ładna wagę jak na wcześniaka 2650g.

No to lala umyta i nakarmiona😉😉Mój mały szkrab też coś aktywny się zrobił Zaczął już się na szkole rodzenia kręcić. Dość intensywnie wypycha swoje kończymy🤣

Moja dziś się tak wierciła, że było czuć wypchane piątki w okolicy gdzie głowa jest.
Ogólnie dziś nad ranem mnie obudziła strasznie kręcąc się i nie było mowy już o moim śnie.

reklama
Czesc Dziewczyny! Czy mozna do Was jeszcze dolaczyc? Termin mam na 9 lutego ale cc zaplanowane wczesniej - 4 lutego wiec juz tuz tuz... a i czekam na synka :) pozdrowienia!

Do góry