reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Hej Ane😀Witamy w naszych skromnych progach, ja mam termin z om na 21.02 a z usg na 28.02 i jak na razie trzymam się tej drugiej daty. Jest to Twoja pierwsza ciąża? Pozdrawiam

reklama
Dzisiaj Dziewczyny czuję się o niebo lepiej😊Chyba ciśnienie ogólne w Polsce odpuściło. Skoro jest lepiej to zaraz biorę się dalej za prasowanie🤣🤣Zamierzam też dzisiaj spakować torbę na wyjście dla szkraba. A no i dzisiaj szkoła rodzenia, pielęgnacja noworodka😀Pewnie dzisiaj będzie mi się śniło, że urodziłam i od razu kąpałam małego😅😅

Hej Dziewczyny. Dzięki za ciepłe przyjęcie. Ciąża 4 :) poród 4. W domu dwójka córka nastolatka :) i syn niemal 3 lata. 4 lata temu straciłam córeczkę w końcówce ciąży. Lubię o niej mówić. Mam nadzieję że Was nie straszę. Tylko 1 raz rodziłam naturalnie. Teraz też bym chciała.
A co do samopoczucia to często mam skurcze. Że te napinania. W pon wizyta.

No mnie troche straszysz bo to moja pierwsza ciaza, pierwszy porod i duzo obaw... ale bardzo wspolczuje i domyslam sie ze bolesne doswiadczenie :(

Kochana po tej stracie zrobiłam niemal doktorat z położnictwa nt komplikacji ciąży. Jakby co w razie jakiś strachów chętnie podpowiem.

Ojjj nie dziwie sie. Czlowiek chce sobie jakos zracjonalizowac o ile w ogole sie da... ja to co chwile mam nowe obawy a im blizej porodu tym więcej lęków ale staram się hamować i nie szukać juz nic w necie!

reklama
Kochana po tej stracie zrobiłam niemal doktorat z położnictwa nt komplikacji ciąży. Jakby co w razie jakiś strachów chętnie podpowiem.
Jesli mogę zapytać co było przyczyną i jak wysoka była to ciąża?
U mnie pierwszy poród SN a teraz chyba CC i zupełnie zielona jestem w tym temacie, bo nigdy tego nie przechodziłam.

Do góry