reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Dzisiaj mam lekkie opóźnienie , bo spałam do 10🤪a tu takie zmiany😀😀Fajno, że dołączyły do nas nowe dziewczyny, witam Was serdecznie😊😊😊 Mój mały szkrab po wczorajszych wygibasach chyba śpi, bo dzisiaj jest bardzo spokojny. Wczoraj na szkole rodzenia położna powiedziała, że ciuszków nie trzeba prasować, najważniejsze to wyprać. Dziecko powinno od samego początku przyzwyczajać się do warunków panujacych w domu.Nie wiem co o tym myśleć🤷‍♀️Zostało mi jeszcze trochę do prasowania. A skarpetki prasujecię, mam całą reklamówkę i tak sobie myślę, że je sobie odpuszczę😉

Ja też bym mogła sprawdzić przez Internet ale właśnie dlatego, że mogę mieć zły wynik wolę czekać do 3.02. A co oznacza ten dodatni, że trzeba mieć podany antybiotyk? Cc też jest wtedy koniecznością?

Ja też bym mogła sprawdzić przez Internet ale właśnie dlatego, że mogę mieć zły wynik wolę czekać do 3.02. A co oznacza ten dodatni, że trzeba mieć podany antybiotyk? Cc też jest wtedy koniecznością?
Nie, to nie jest powod do cc ale antybiotyki trzeba podawac okoloporodowo... :( z drugiej strony lepiej wiedziec i podac niz nie

Dokładnie lepiej wiedzieć przed, bo można coś zaradzić, trochę poczytałam o tym i często się zdarza, że gbs jest dodatni. Ja na razie poczekam do wizyty.

@Cookie_ nie jestem za bardzo za prywatnym forum, bo od razu przypomina mi się reakcja dziewczyn, które są już na prywatnym forum lutowe mamy. Czułam się wtedy okropnie jak oświadczył, że są ze sobą zżyte i już nikogo nie przyjmują😥😥 A tutaj nie ma jakiś zasad i nie zamykamy się na nikogo. Każda przyszła mama może się wypowiedzieć a nawet poczytać, bo mi to nie przeszkadza.Ale to tylko moje zdanie, jeśli większość będzie za to ja się dostosuje😊😊

Na początku dużo czytałam, kładłam sobie do głowy, teraz poza forum staram się nie czytać. Ja mam wyniki za dwa tygodnie, także wolę żyć w niewiedzy😉😉Będę trzymała kciuki za jutrzejszą wizytę✊

@Cookie_ nie jestem za bardzo za prywatnym forum, bo od razu przypomina mi się reakcja dziewczyn, które są już na prywatnym forum lutowe mamy. Czułam się wtedy okropnie jak oświadczył, że są ze sobą zżyte i już nikogo nie przyjmują😥😥 A tutaj nie ma jakiś zasad i nie zamykamy się na nikogo. Każda przyszła mama może się wypowiedzieć a nawet poczytać, bo mi to nie przeszkadza.Ale to tylko moje zdanie, jeśli większość będzie za to ja się dostosuje😊😊
Zgadzam sie, tez nie mam potrzeby ale tez nie jest to dla mnie problem gdyby bylo zamkniete. Sama lubie podczytywac mamy z innych miesiecy. I tak jestesmy anonimowe.
@natusia.mamusia86 to co piszesz to jakas dziecinada. To nie byly nastoletnie matki ze tak sie zachowaly? :D

reklama
Nie po prostu znały się już z wcześniejszych ciąż i tworzyły tą grupę już od dłuższego czasu, pewnie nie były też wobec siebie anonimowe. Ale dzięki nim możemy korzystać z tego wątku, bo w końcu go założyły😅Szkoda, bo zależało mi wtedy na wsparciu, ale mamy teraz siebie, także nie ma co narzekać😊😊😊

Do góry