V
Vel
Gość
Ja się zastanawiałam nad imieniem dla dziewczynki Hania lub Gaja, a dla chłopca miał być Rafał lub Damian. Ale znając niezdecydowanie męża to się jeszcze może pozmieniać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęPowodzenia na dzisiejszych wizytach :*
23.07.2019
16.00 @Agnessa91 (badania prenatalne 1)
18.00 @Ostensible (badanie prenetalne 1)
@Dziubuś85 (wizyta)
Wczoraj zaczęło mnie boleć wraz z biodrami, tak sobie myślałam że może to od chodzenia ale nie spacerujemy tutaj za dużo@Jotka_Szczotka aaa to luzik, to powinnaś już wiedzieć o ile fasolka będzie współpracowaćbędziemy trzymac kciuki
@godzbal oby cie ten nastrój i myśli szybko opuściły [emoji8] tak jak piszesz najlepiej się czymś zająć zeby nie myśleć
Jeeej wy już o imionach [emoji86] ja to narazie kompletnie nie wiem jakie mi się podobająmąż juz rozmyślał ze dla chłopaka Bartuś a dla dziewczynki Ola, Maja albo Iga
ale ja narazie to chce się dowiedzieć kto tam siedzi, pozniej będę myśleć
Ja weszlam na tą grupę z fejsie i o ile z tych zdjęć z prenatalnych w miare ogarniam płeć to te z 6-7 tygodnia jakas czarna magia haha
@Julika.s ja mialam taki ból w pachwinach ale dopiero późniejale co ciąża to inaczej
oby pogoda u was się poprawiła bo na Śląsku zapowiadają upały [emoji86] dzisiaj mi mega odpowiada to zachmurzone niebo
![]()
AbsolutnieMoze juz sie pokazepowodzenia na badaniu
Tylko czemu tak brzydko na dzidzie?
![]()
Dzięki ja już po i wszystko ok, ale ja tydzień temu byłam na prenatalnych więc już najgorszy stres za mnąPowodzenia na dzisiejszych wizytach :*
23.07.2019
16.00 @Agnessa91 (badania prenatalne 1)
18.00 @Ostensible (badanie prenetalne 1)
@Dziubuś85 (wizyta)