V
Vel
Gość
Ja się zastanawiałam nad imieniem dla dziewczynki Hania lub Gaja, a dla chłopca miał być Rafał lub Damian. Ale znając niezdecydowanie męża to się jeszcze może pozmieniać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję odezwę się po badaniu. Mam takiego stresa, że bierze mnie na biegunkę, a jesteśmy już w drodze haha mam nadzieję, że dotrwam. Ciekawe co tam dzisiaj się okaże. Powodzenia dla pozostałych dziewczyn!Powodzenia na dzisiejszych wizytach :*
23.07.2019
16.00 @Agnessa91 (badania prenatalne 1)
18.00 @Ostensible (badanie prenetalne 1)
@Dziubuś85 (wizyta)
Wczoraj zaczęło mnie boleć wraz z biodrami, tak sobie myślałam że może to od chodzenia ale nie spacerujemy tutaj za dużo dziś ból ograniczył się do jednej strony pachwiny ale utrudnia to chodzenie licze jeszcze na pogode bo tak naprawde jeszcze nie rozłożyliśmy się na plaży od przyjazdu mi jest za zimno na plaży bardzo wieje a ja jestem zmarzluch i podziwiam tych ludzi co mimo wszystko kąpią się w morzu@Jotka_Szczotka aaa to luzik, to powinnaś już wiedzieć o ile fasolka będzie współpracować będziemy trzymac kciuki
@godzbal oby cie ten nastrój i myśli szybko opuściły [emoji8] tak jak piszesz najlepiej się czymś zająć zeby nie myśleć
Jeeej wy już o imionach [emoji86] ja to narazie kompletnie nie wiem jakie mi się podobają mąż juz rozmyślał ze dla chłopaka Bartuś a dla dziewczynki Ola, Maja albo Iga ale ja narazie to chce się dowiedzieć kto tam siedzi, pozniej będę myśleć
Ja weszlam na tą grupę z fejsie i o ile z tych zdjęć z prenatalnych w miare ogarniam płeć to te z 6-7 tygodnia jakas czarna magia haha
@Julika.s ja mialam taki ból w pachwinach ale dopiero później ale co ciąża to inaczej oby pogoda u was się poprawiła bo na Śląsku zapowiadają upały [emoji86] dzisiaj mi mega odpowiada to zachmurzone niebo
Absolutnie to jest moja pieszczotliwa forma wyxnawaniq miłości. nie próboj zrozumieć, bo ciężko. Ale wielu ludzi mi mówi, że nawet jak mówię "mój kochany gnojek" to wkładam to więcej miłości niż można by myśleć tak już mam. Cóż zrobię. postaram się już nie używać tegoż zdrobienia.Moze juz sie pokaze powodzenia na badaniu Tylko czemu tak brzydko na dzidzie?
Dzięki ja już po i wszystko ok, ale ja tydzień temu byłam na prenatalnych więc już najgorszy stres za mnąPowodzenia na dzisiejszych wizytach :*
23.07.2019
16.00 @Agnessa91 (badania prenatalne 1)
18.00 @Ostensible (badanie prenetalne 1)
@Dziubuś85 (wizyta)