Bafinka
Fanka BB :)
No zazdro figury! Wpedzacie mnie w kompleksy
O widzisz, czyli dobrze ze mnie porpsawiasz, bo byłam nie mal pewna że jest na odwrót właśnie.
Piękna dzidzia
A gdzie masz zdjatko. Nie bądź taka weź się pochwal dzidziusiem uwielbiam te zdjęcia
Ładnie. Chciałabym tak wyglądać z trzeciej ciąży hahha... Ale musiałabym, robić parę operacji plastycznych [emoji14] piękny brzusio.
Kochane moje jesteście wspaniałe!!! Ale to tylko zdjęcie co prawda brzuch mam płaski ale za to dupę i biodra jak szafa.. różnica między talia i biodrami to prawie 30 cm .. więc nie ma tak idealnie..Ale super duże dzieci już! A Ty @Bafinka to już w ogóle szał ciał [emoji16] nie wiem czy jak miałam niedowagę, to miałam taki płaski brzuch [emoji23] ja niestety choćbym w anoreksję wpadła, to brzuch będzie widoczny
U mnie dzisiaj się moje pomidory nie przyjęły, jestem zrozpaczona [emoji24] ja tak je kocham, że mogłabym jeść tonami, a tu dupa blada.
@godzbal przykro mi że nawet pomidory ci nie służą[emoji53]ale zaraz wkroczysz w 12 TC i oby wszystko odeszło jak ręką odciął..[emoji110][emoji110][emoji110]