reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

A po badaniu ....☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️
7D22B39E-BB43-4AB6-8F3E-CAE0720F3855.jpeg

Cinnamon:p

reklama
Hej kochane :) ja już po i nie do końca bo okazało się że dziecko jest za małe na badanie i mam przyjść za dwa tygodnie :/ jestem zła sraciłam tyle czasu a poza tym przy zapisywaniu się na badanie podawałam dzień ostatniej miesiączki i mi liczyła kiedy mam przyjść a teraz gdy doktor usłyszała o terminie miesiączki to odrazu powiedziała że jest za wcześnie na badanie :/ no trudno
A który tc Ci teraz wychodzil?

Dziewczynki jakie legginsy, spodnie itp. Polecacie? Może któraś kupowała na allegro takie zwykłe i ocieplane?
Nie wiem na co sie zdecydować.
W lidlu na razie nie ma więc lipa ale szukam też takich zwykłych legginsow nie tylko jeansów.
Może jakieś nazwy sklepów podacie w których na pewno są takie ciążowe ciuszki?
[emoji6][emoji847][emoji3590]
Ja dziś byłam w lidlu i kupiłam o legginsy ciazowe i jeansy ;) Pierdze w promocji za 19.99 a drugie za 29.99 tez w promocji;) choć mam legginsy czarne z lidla i mi lekko prześwitują ale narazie nie wybrałam się ma inne sklepy a z drugiej strony jaki widzę gdzieś cenę na czerwono to dostaje małpiego rozumu i kupuje:p Haha
Hej kochane :) ja już po i nie do końca bo okazało się że dziecko jest za małe na badanie i mam przyjść za dwa tygodnie :/ jestem zła sraciłam tyle czasu a poza tym przy zapisywaniu się na badanie podawałam dzień ostatniej miesiączki i mi liczyła kiedy mam przyjść a teraz gdy doktor usłyszała o terminie miesiączki to odrazu powiedziała że jest za wcześnie na badanie :/ no trudno
Kurczę No to niefajnie ze tak wyszło, jeśli nawet sama ci to obliczala i wyznaczyła termin na dziś :unsure: a przypomnij mi który to dziś i ciebie tydzień dokładnie? I jak to wgl ci nie zrobiła tego badania ??? Nawet się nie upewniła czy dzidziuś akurat nie jest troszkę starszy niż z OM ??

Ja dziś byłam w lidlu i kupiłam o legginsy ciazowe i jeansy ;) Pierdze w promocji za 19.99 a drugie za 29.99 tez w promocji;) choć mam legginsy czarne z lidla i mi lekko prześwitują ale narazie nie wybrałam się ma inne sklepy a z drugiej strony jaki widzę gdzieś cenę na czerwono to dostaje małpiego rozumu i kupuje:p Haha

Kurczę No to niefajnie ze tak wyszło, jeśli nawet sama ci to obliczala i wyznaczyła termin na dziś :unsure: a przypomnij mi który to dziś i ciebie tydzień dokładnie? I jak to wgl ci nie zrobiła tego badania ??? Nawet się nie upewniła czy dzidziuś akurat nie jest troszkę starszy niż z OM ??
Nie no kazała mi się położyć i zobaczyła na usg że za mały ale to trwało pare sekund :) więc moja wizyta w gabinecie trwała jakieś 2min :p

Ja byłam prawie 2 tyg na l4 od wtorku wracam do roboty. Tez u mnie ciężko o l4 mimo ciąży bliźniaczej. Ale od sierpnia będę już u innego lekarza (u tego co prowadził moja 1 ciąże) i wtedy zobaczymy co zadecyduje. Ja z chęcią bym kontynuowała l4 bo stresuje mnie ta praca i mam dużo ruchu i dźwigania.

Ja byłam prawie 2 tyg na l4 od wtorku wracam do roboty. Tez u mnie ciężko o l4 mimo ciąży bliźniaczej. Ale od sierpnia będę już u innego lekarza (u tego co prowadził moja 1 ciąże) i wtedy zobaczymy co zadecyduje. Ja z chęcią bym kontynuowała l4 bo stresuje mnie ta praca i mam dużo ruchu i dźwigania.
A jednak nie masz możliwości kontynuowania L4? [emoji21] Z tym lekarzem z ubezpieczenia (nie pamiętam dokładnie, ale coś takiego chyba pisałaś?)

reklama
To który dziś miałaś tydz?

Do góry