reklama
A który tc Ci teraz wychodzil?Hej kochane ja już po i nie do końca bo okazało się że dziecko jest za małe na badanie i mam przyjść za dwa tygodnie :/ jestem zła sraciłam tyle czasu a poza tym przy zapisywaniu się na badanie podawałam dzień ostatniej miesiączki i mi liczyła kiedy mam przyjść a teraz gdy doktor usłyszała o terminie miesiączki to odrazu powiedziała że jest za wcześnie na badanie :/ no trudno
coco07
Fanka BB :)
Ja dziś byłam w lidlu i kupiłam o legginsy ciazowe i jeansy Pierdze w promocji za 19.99 a drugie za 29.99 tez w promocji choć mam legginsy czarne z lidla i mi lekko prześwitują ale narazie nie wybrałam się ma inne sklepy a z drugiej strony jaki widzę gdzieś cenę na czerwono to dostaje małpiego rozumu i kupuje HahaDziewczynki jakie legginsy, spodnie itp. Polecacie? Może któraś kupowała na allegro takie zwykłe i ocieplane?
Nie wiem na co sie zdecydować.
W lidlu na razie nie ma więc lipa ale szukam też takich zwykłych legginsow nie tylko jeansów.
Może jakieś nazwy sklepów podacie w których na pewno są takie ciążowe ciuszki?
[emoji6][emoji847][emoji3590]
Kurczę No to niefajnie ze tak wyszło, jeśli nawet sama ci to obliczala i wyznaczyła termin na dziś a przypomnij mi który to dziś i ciebie tydzień dokładnie? I jak to wgl ci nie zrobiła tego badania ??? Nawet się nie upewniła czy dzidziuś akurat nie jest troszkę starszy niż z OM ??Hej kochane ja już po i nie do końca bo okazało się że dziecko jest za małe na badanie i mam przyjść za dwa tygodnie :/ jestem zła sraciłam tyle czasu a poza tym przy zapisywaniu się na badanie podawałam dzień ostatniej miesiączki i mi liczyła kiedy mam przyjść a teraz gdy doktor usłyszała o terminie miesiączki to odrazu powiedziała że jest za wcześnie na badanie :/ no trudno
Julika.s
Z aplikacji 11+5 a z usg 11+2 dzieko ma 4cmA który tc Ci teraz wychodzil?
Julika.s
Nie no kazała mi się położyć i zobaczyła na usg że za mały ale to trwało pare sekund więc moja wizyta w gabinecie trwała jakieś 2minJa dziś byłam w lidlu i kupiłam o legginsy ciazowe i jeansy Pierdze w promocji za 19.99 a drugie za 29.99 tez w promocji choć mam legginsy czarne z lidla i mi lekko prześwitują ale narazie nie wybrałam się ma inne sklepy a z drugiej strony jaki widzę gdzieś cenę na czerwono to dostaje małpiego rozumu i kupuje Haha
Kurczę No to niefajnie ze tak wyszło, jeśli nawet sama ci to obliczala i wyznaczyła termin na dziś a przypomnij mi który to dziś i ciebie tydzień dokładnie? I jak to wgl ci nie zrobiła tego badania ??? Nawet się nie upewniła czy dzidziuś akurat nie jest troszkę starszy niż z OM ??
MadalenaWedel
A my termin mamy taki sam z tego co patrzyłam na listę a ja dzisiaj mam 11+1 wyliczone z OM [emoji6] (okres miałam 1.05)Z aplikacji 11+5 a z usg 11+2 dzieko ma 4cm
Paryżanka
Ja byłam prawie 2 tyg na l4 od wtorku wracam do roboty. Tez u mnie ciężko o l4 mimo ciąży bliźniaczej. Ale od sierpnia będę już u innego lekarza (u tego co prowadził moja 1 ciąże) i wtedy zobaczymy co zadecyduje. Ja z chęcią bym kontynuowała l4 bo stresuje mnie ta praca i mam dużo ruchu i dźwigania.
MadalenaWedel
A jednak nie masz możliwości kontynuowania L4? [emoji21] Z tym lekarzem z ubezpieczenia (nie pamiętam dokładnie, ale coś takiego chyba pisałaś?)Ja byłam prawie 2 tyg na l4 od wtorku wracam do roboty. Tez u mnie ciężko o l4 mimo ciąży bliźniaczej. Ale od sierpnia będę już u innego lekarza (u tego co prowadził moja 1 ciąże) i wtedy zobaczymy co zadecyduje. Ja z chęcią bym kontynuowała l4 bo stresuje mnie ta praca i mam dużo ruchu i dźwigania.
Kurcze bo mnie zapisali tez na 11+5... usg raz mi wychodzi taka sama a raz mlodsza o 2 dni...Z aplikacji 11+5 a z usg 11+2 dzieko ma 4cm
A lekarka pozniej wyjezdza i nie ma jej do konca sierpnia. No co za klops !
reklama
paulina.blachut
To który dziś miałaś tydz?
Hej kochane ja już po i nie do końca bo okazało się że dziecko jest za małe na badanie i mam przyjść za dwa tygodnie :/ jestem zła sraciłam tyle czasu a poza tym przy zapisywaniu się na badanie podawałam dzień ostatniej miesiączki i mi liczyła kiedy mam przyjść a teraz gdy doktor usłyszała o terminie miesiączki to odrazu powiedziała że jest za wcześnie na badanie :/ no trudno