reklama
coco07
Fanka BB :)
Ja dziś poszłam po bandzie i zrobiłam frytki od początku do końca „domowe” Serio nie miałam weny na stanie przy garach a najadłam się ZA dwóch a po drugie miałam smaka na takie w oleju, bo przewaznie robimy kupione w piekarniku a to wgl frytek nie przypomina
@paulina.blachut Ja ostatnio robiłam gofry także tez jestem przejedzona ale na nutelle smaka narobiłas! Daaaawno nie jadłam
@paulina.blachut Ja ostatnio robiłam gofry także tez jestem przejedzona ale na nutelle smaka narobiłas! Daaaawno nie jadłam
Maminek31
Hej co do brzuszka to u mnie widać i nie staram się ukrywać szczególnie że wszyscy i tak wiedzą. Sadelko z pierwszej ciąży robi swoje [emoji39]
W pracy świetnie reaguja- kolega nawet zapytał czy dam dotknąć jak juz dzidzia będzie kopać [emoji23]
W pracy świetnie reaguja- kolega nawet zapytał czy dam dotknąć jak juz dzidzia będzie kopać [emoji23]
V
Vel
Gość
@paulina.blachut i @coco07 nie no ja dzisiaj pochłaniam wszystko co mi w ręce wpadnie i się teraz zastanawiam co robić, zapiekankę czy frytki. Musicie tak komplikować mi życie?
Jotka_
Oo to podobnie jak u mnie. Z tym że ja jak się Ubiorę to nic nie widaćHej co do brzuszka to u mnie widać i nie staram się ukrywać szczególnie że wszyscy i tak wiedzą. Sadelko z pierwszej ciąży robi swoje [emoji39]
W pracy świetnie reaguja- kolega nawet zapytał czy dam dotknąć jak juz dzidzia będzie kopać [emoji23]Zobacz załącznik 999044
V
Vel
Gość
Poczekaj tylko jakiś odrzutowiec złapię i zaraz będę. [emoji12]
@coco07 smaka mi narobilas, ide strugac ziemniaki [emoji16][emoji16] ja dzisiaj na szybko pomidorowa zrobilam, a gofry tez dzisiaj moim dziewczynom robilam, jeszcze 2 zostaly to jak ktoras chetna to zapraszam [emoji13][emoji6]
Koliberka
No i to jest konkretna decyzja [emoji16]
A mi sie zachcialo tez tych frytek, ale okazalo sie ze mam w domu tylko 3 kurduplowate kartofelki, wiec poszlam do sklepu po ziemniaki, ale wrocilam z pizzą z kurczakiem i ze szpinakiem[emoji3526] taka ja ostatnio niezdecydowana jestem [emoji13]
A mi sie zachcialo tez tych frytek, ale okazalo sie ze mam w domu tylko 3 kurduplowate kartofelki, wiec poszlam do sklepu po ziemniaki, ale wrocilam z pizzą z kurczakiem i ze szpinakiem[emoji3526] taka ja ostatnio niezdecydowana jestem [emoji13]
Poczekaj tylko jakiś odrzutowiec złapię i zaraz będę. [emoji12]
reklama
Mamasita2019
Ja właśnie po wizycie. Dzidzia 1.1 cm i serduszko ładnie bije. Tylko mnie doktorka zmartwiła bo kosmówka mi się odkleja.. mam nadzieję że leki pomogą! Termin potwierdzony na 29/2. Pozdrawiam!