Leki pomogą na pewno. Oszczędzaj się na ile możesz. Będzie dobrzeJa właśnie po wizycie. Dzidzia 1.1 cm i serduszko ładnie bije. Tylko mnie doktorka zmartwiła bo kosmówka mi się odkleja.. mam nadzieję że leki pomogą! Termin potwierdzony na 29/2. Pozdrawiam!
reklama
V
Vel
Gość
Będzie dobrze!, ale datę porodu masz kosmiczną [emoji3059]
Ja właśnie po wizycie. Dzidzia 1.1 cm i serduszko ładnie bije. Tylko mnie doktorka zmartwiła bo kosmówka mi się odkleja.. mam nadzieję że leki pomogą! Termin potwierdzony na 29/2. Pozdrawiam!
Mamasita2019
Fanka BB :)
No też mnie to śmieszy w pierwszej ciąży młody wyskoczył 2 tygodnie przed terminem podanym przez lekarza.. może teraz też tak będzie XDBędzie dobrze!, ale datę porodu masz kosmiczną [emoji3059]
godzbal
Ja wyciągnęłam mięso na spaghetti, a nie mam makaronu zrobię z kokardkami
Wciągnęłam na kolację 4 pomidory, a mój oczywiście 5 naleśników z nutellą Serio, nie wiem gdzie mu się to mieści.
U rodziców jak byłam, to tata usmażył młode ziemniaczki, no niebo w gębie, wprawdzie u mnie na chwilę było, ale warto
@Mamasita2019 data niezła, ja liczę, że mój berbeć w terminie wyjdzie, to też data się fajna trafi (20.02.20)
Wciągnęłam na kolację 4 pomidory, a mój oczywiście 5 naleśników z nutellą Serio, nie wiem gdzie mu się to mieści.
U rodziców jak byłam, to tata usmażył młode ziemniaczki, no niebo w gębie, wprawdzie u mnie na chwilę było, ale warto
@Mamasita2019 data niezła, ja liczę, że mój berbeć w terminie wyjdzie, to też data się fajna trafi (20.02.20)
Jotka_
Płacze
V
Vel
Gość
U mnie już ginekolodzy zgodnie ustalili, że termin mam na 07.02, ale że cesarkę to może się i w styczniu rozwiązać. Zobaczymy jakie lekarz będzie miał terminy, wolałabym u tego prowadzącego mieć, więc mam do wyboru poniedziałek, środę lub piątek, bo tak ma dyżury.
V
Vel
Gość
No i mi przypomniałaś jak w 6-7 miesiącu byłam w kinie na avatarze i pół filmu przesiedziałam w kiblu, bo młody z pęcherza zrobił sobie worek treningowy.
coco07
Będzie dobrze, tylko leż ile się da i odpoczywajJa właśnie po wizycie. Dzidzia 1.1 cm i serduszko ładnie bije. Tylko mnie doktorka zmartwiła bo kosmówka mi się odkleja.. mam nadzieję że leki pomogą! Termin potwierdzony na 29/2. Pozdrawiam!
Maminek31
Ja teraz chociaz nie mam oporów nosić obcislych ciuchów [emoji1]
Oo to podobnie jak u mnie. Z tym że ja jak się Ubiorę to nic nie widać
reklama
Julika.s
Hej!
Sorrki że dopiero teraz byłam na wizycie wszystko w porzątku :* ma 4,11cm i jest to 11tc bardzo ruchliwy był i machał rączkami w końcu było widać konkretnie całą dzidzie
Mam kolejne skierowanie na badania krwi tym razem musze sprawdzić dokładnie cukier z jakimś 2h sprawdzaniem bo powiedziała że mam troche za wysoki wynik glukozy.
Sorrki że dopiero teraz byłam na wizycie wszystko w porzątku :* ma 4,11cm i jest to 11tc bardzo ruchliwy był i machał rączkami w końcu było widać konkretnie całą dzidzie
Mam kolejne skierowanie na badania krwi tym razem musze sprawdzić dokładnie cukier z jakimś 2h sprawdzaniem bo powiedziała że mam troche za wysoki wynik glukozy.