reklama
V
Vel
Gość
Spaghetti przerabiałam w zeszłym tygodniu na życzenie dziecia. A indyka mam jeszcze na dwa dni [emoji1787]
@Velvetka uwielbiam duszoną marchewkę mój sam sobie zażyczył naleśniki dzisiaj, ale za to jutro muszę spaghetti mu upichcić
Søde85
Fanka BB :)
Kurczę w por
ównaniu z niektórymi Waszymi brzuszkami, to ja mam małego bąbelka :O
@Mamasita2019 to Twoja pierwsza ciąża??? Bo jak tak, to chyba wzdęcie, czy rano też tak masz? Kurczę, zaraz zacznę świrowac że mój za mały
@godzbal Tak właśnie niekontrolowany płacz lub śmiech wczoraj przy mnie stojący chłopak zemdlal i tak poleciał w moja stronę że w ostatniej chwili mu głowę zlapalam . Normalnie zachowuje w takich sytuacjach zimna krew, a tym razem po prostu wybuchnęłam płaczem! Aż mi głupio potem było, zero ze mnie pożytku
@Mamasita2019 to Twoja pierwsza ciąża??? Bo jak tak, to chyba wzdęcie, czy rano też tak masz? Kurczę, zaraz zacznę świrowac że mój za mały
@godzbal Tak właśnie niekontrolowany płacz lub śmiech wczoraj przy mnie stojący chłopak zemdlal i tak poleciał w moja stronę że w ostatniej chwili mu głowę zlapalam . Normalnie zachowuje w takich sytuacjach zimna krew, a tym razem po prostu wybuchnęłam płaczem! Aż mi głupio potem było, zero ze mnie pożytku
Mamasita2019
MadalenaWedel
@godzbal u mnie dzisiaj faszerowane papryki [emoji7][emoji7] później wrzucę zdjęcie [emoji16]
@Velvetka mój dziad też musi mieć mięcho na obiad więc w tygodniu zrobię naleśniki ale takie neutralne, każdy sobie nałoży do środka co będzie mieć ochotę [emoji28] w sumie to oprócz tego że wiem że mam ochotę na naleśniki to sama nie wiem czy na słodkie czy na wytrawne [emoji23][emoji23] więc wyjdzie w praniu [emoji28]
@Velvetka mój dziad też musi mieć mięcho na obiad więc w tygodniu zrobię naleśniki ale takie neutralne, każdy sobie nałoży do środka co będzie mieć ochotę [emoji28] w sumie to oprócz tego że wiem że mam ochotę na naleśniki to sama nie wiem czy na słodkie czy na wytrawne [emoji23][emoji23] więc wyjdzie w praniu [emoji28]
Mamasita2019
Ja mam głównie apetyt na mięcho ale przed chwilą pochlonełam całą paczkę misiożelków
godzbal
@Julika.s mmmmmm pierożki, ja najbardziej lubię z kapustą i grzybami i jeszcze mazurskie mi zasmakowały (z kaszą, cebulką i pieczarkami)
@MadalenaWedel wrzucaj, wrzucaj dawno nie jadłam papryki faszerowanej, muszę kiedyś zrobić! Ja kiedyś miałam fazę, że naleśniki jadłam z serem i parówkami, nie cierpiałam innych
@Mamasita2019 mnie na szczęście nie odrzuca od niczego, zjem i coś słodkiego i mięsnego
@MadalenaWedel wrzucaj, wrzucaj dawno nie jadłam papryki faszerowanej, muszę kiedyś zrobić! Ja kiedyś miałam fazę, że naleśniki jadłam z serem i parówkami, nie cierpiałam innych
@Mamasita2019 mnie na szczęście nie odrzuca od niczego, zjem i coś słodkiego i mięsnego
reklama
Ja mam tak samo jak Ty, w pracy prawie zasypiam na biurku. Będę się musiała przyznać współpracownikom co może jest, bo niedługo sami zaczną podejrzewaćAle piękne brzuszki macie! a bałam się, że tylko u mnie robi sie powoli widoczny dziewczyny czy wy też tak słabo się czujecie i męczą Was wymioty i mdłości? Ja wymiotuje codziennie, po pracy wieczorkiem czuje sie troche lepiej ale jestem tak padnięta, że najchętniej wcinam kolację kąpie się i kładę do łóżka