reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Cześć dziewczyny :-)
Piękne macie brzuszki. U mnie też już trochę widać, zwłaszcza po całym dniu ;-)
Trochę zaniedbuję pisanie bo albo w pracy albo goście ale czytam Was w wolnej chwili.
Miłego wieczorku dla wszystkich mamusiek:-)

reklama
@wesa co u Ciebie kochana ?? Pamiętam chyba że miałaś jakis krwiak w macicy, mam nadzieję że wszystko w porządku i że nie zagladasz do nas z braku czasu [emoji8]

Ja dziś poszłam po bandzie i zrobiłam frytki od początku do końca „domowe” :D Serio nie miałam weny na stanie przy garach a najadłam się ZA dwóch:p a po drugie miałam smaka na takie w oleju, bo przewaznie robimy kupione w piekarniku a to wgl frytek nie przypomina:oops:
123AB574-D944-4AFA-B7DC-D863B47C9947.jpeg

@paulina.blachut Ja ostatnio robiłam gofry także tez jestem przejedzona ale na nutelle smaka narobiłas!:p Daaaawno nie jadłamo_O

Hej co do brzuszka to u mnie widać i nie staram się ukrywać szczególnie że wszyscy i tak wiedzą. Sadelko z pierwszej ciąży robi swoje [emoji39]
W pracy świetnie reaguja- kolega nawet zapytał czy dam dotknąć jak juz dzidzia będzie kopać [emoji23]
20190716_185923.jpeg

@coco07 smaka mi narobilas, ide strugac ziemniaki [emoji16][emoji16] ja dzisiaj na szybko pomidorowa zrobilam, a gofry tez dzisiaj moim dziewczynom robilam, jeszcze 2 zostaly to jak ktoras chetna to zapraszam [emoji13][emoji6]

Hej co do brzuszka to u mnie widać i nie staram się ukrywać szczególnie że wszyscy i tak wiedzą. Sadelko z pierwszej ciąży robi swoje [emoji39]
W pracy świetnie reaguja- kolega nawet zapytał czy dam dotknąć jak juz dzidzia będzie kopać [emoji23]Zobacz załącznik 999044
Oo to podobnie jak u mnie. Z tym że ja jak się Ubiorę to nic nie widać :p

No i to jest konkretna decyzja [emoji16]
A mi sie zachcialo tez tych frytek, ale okazalo sie ze mam w domu tylko 3 kurduplowate kartofelki, wiec poszlam do sklepu po ziemniaki, ale wrocilam z pizzą z kurczakiem i ze szpinakiem[emoji3526] taka ja ostatnio niezdecydowana jestem [emoji13]
Poczekaj tylko jakiś odrzutowiec złapię i zaraz będę. [emoji12]

reklama
Do góry