reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
@Miranda M haha Dziekuje za słowa otuchy :D puls dziecka który idealnie sie zsynchronizował z biciem serca matki, coś pięknego ♥️ A fantazjowac też można :D Dobrej nocy!
@LittleS a okazalo sie w koncu ze co to? Był ten zakrzep czy tylko podejrzenie?
Nie czuje zatkanego ucha, czasem miewalam z tym problemy w lewym uchu, wiec wiem co to za uczucie mniej więcej. Trzymam się tego, że jak piszesz, szum szumowi nierówny:) a jak mnie będzie dłużej to nurtowac to zadzwonię do doktorka, jakieś 2 tyg mnie nie słyszał , to pewnie się stęsknił ;)

Moja mama tez rodziła 10 lat temu, w wieku 40 lat ostatnie dziecko (z wpadki) - mojego brata :D I nic mi nie wiadomo żeby kiedykolwiek usłyszała coś ze wyglada jak babcia czy coś takiego;)
Jedyne co to z racji tego ze to już 4 dziecko było, teraz brakuje jej troche cierpliwości w siedzeniu z nim np nad książkami itp :p to już siła nie ta i nerwy nie te...
Ale ogólnie będzie dobrze i dacie radę ☺☺☺
Mojej przyjaciółki mama urodziła 3 dziecko w wieku 47 lat. Tylko wtedy to był mega obciach.. w wieku 35 lat to już były uwagi ze stara. Na pewno nie będzie łatwo bo siły jux nie te, ale damy radę

@Miranda M haha Dziekuje za słowa otuchy :D puls dziecka który idealnie sie zsynchronizował z biciem serca matki, coś pięknego ♥ A fantazjowac też można :D Dobrej nocy!
@LittleS a okazalo sie w koncu ze co to? Był ten zakrzep czy tylko podejrzenie?
Nie czuje zatkanego ucha, czasem miewalam z tym problemy w lewym uchu, wiec wiem co to za uczucie mniej więcej. Trzymam się tego, że jak piszesz, szum szumowi nierówny:) a jak mnie będzie dłużej to nurtowac to zadzwonię do doktorka, jakieś 2 tyg mnie nie słyszał , to pewnie się stęsknił ;)
Tylko podejrzenie bo nie dało się tego sprawdzić.
Dzwoń do gościa jak coś Cię niepokoi, od tego jest :)

To musiało być ciężkie dla Was bardzo. Jak nie masz dziecka ,starasz się i nie wychodzi to boli ale jeszcze jak widzisz ,że Twoje dziecko tak chce rodzeństwa to chyba boli podwójnie:-(
Musi się teraz udać i musi być dobrze, ja tego nie widzę inaczej. Mam dobre" układy z Górą" zagadam dziś. :-)
Co do temperatury to ciekawą sprawę poruszyłaś. Ja nie mierzylam, sprawdzę z ciekawości.
Dzięki
Jak mi zawsze zimno tak teraz płonę

Jotka - Jak Twoje samopoczucie?
Polepszyło się trochę czy cały dzień taki kiepski był?
Dzień był okropny, jeszcze na koniec obejrzeliśmy z me, em Wołyń. Synek zasnął wtulony we mnie.. Tak mocno go ściskałam. Straszny film. Bardzo go przeżywam. Teraz niby inne czasy, ale nigdy nie wiadomo kiedy się spieprzy. A ich u nas w powiecie jest tyle, że strach wieczorem wyjść na spacer. Eh... Ciężkie tematy przed snem.
Wiem dziś tylko jedno. Kocham Mojego synka. :)

Witam się w ten czwartkowy poranek:) dziś ostatni dzień 10 tygodnia ciąży:) szybko leci zaraz wlecimy w drugi trymest. Dziś pół nocy nie spałam przez moja migrenę, wydaje mi się że to na tle nerwowym bo na l4 nic mi nie było a odkad wróciłam do pracy to cierpię na okropne bóle głowy...Za niedługo jadę mojego synka zawieźć do „centre de loisir” a później jadę do mojego gina porozmawiać o l4 aż do macierzyńskiego. Ciekawa jestem czy przy okazji mnie zbada chociaż nie łudzę się bo wciśnie mnie między pacjentkami. Fajnie by było zobaczyć maluchy ale jak nie zbada to nic, za nie całe 2 tygodnie mam prenatalne wiec się zobaczymy :) ciekawe czy pokażą swoją płeć :D miłego dnia!

Mi lekarz powiedział że jak się na usg coś pojawi niepokojącego to wtedy robić krew ale tak to nie ma potrzeby. I ja tak zrobię nie ma sensu się dodatkowo obciążać tym bardziej że już samo badanie jest kupą stresu

Źle mi się dodał post ale chodziło mi o testy pappa, czy któraś z Was jest zdecydowana robić odrazu
Mi lekarz powiedział że jak się na usg coś pojawi niepokojącego to wtedy robić krew ale tak to nie ma potrzeby. I ja tak zrobię nie ma sensu się dodatkowo obciążać tym bardziej że już samo badanie jest kupą stresu

reklama
Cześć Dziewczyny [emoji6] ja się obudziłam po 6 na siku i mdłości mnie dopadły... [emoji21]
@Ritka89 ja będę robiła, wczoraj mi gings powiedział że w wieku od 30 lat lepiej mimo wszystko zrobić

Do góry