reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe 2020

reklama
Hej dziewczyny :)
U mnie też nic nie widać :) ani brzucha ani objawów ciąży :) jedynie to lekkie mdłości wieczorami :) u mnie to pierwsza ciąża wiec płeć jest nam obojętna :) ale wszyscy liczą na dziewczynkę :) zwłaszcza teściu. Ja zawsze chciałam mieć parkę więc więcej stresu o płeć dziecka bedzie przy drugiej ciąży :)
Ja nic nie wiem o dzieciach a tym bardziej o ich pielęgnacji wiec czy chłopiec czy dziewczynka będę bardzo się bała :p

A masz!
20190708_121010.jpeg

Odnośnie waszego dylematu czy dziewczynka czy chłopiec. Dla mnie nie ma to większego znaczenia-ważne żeby dotrwać do konca i urodzić zdrowe dziecko. Moim marzeniem była córka- w rodzinie brak dziewczynek. Niestety poprzednia ciąża z wymarzoną córeczką skończyła się w 6 miesiącu. W tej chwili myślę tylko o tym żeby dalej w tej ciąży być. Odnośnie śluzu- rożny o rożnym zabarwieniu. Czasem z nitkami brązowymi, czasem różowy. Lekarka moeila ze to normalne jak rośnie macica i się powiększa. Staram się zachować spokój i jak boli brzuch aplikuję luteinę.

Witajcie :* powodzenia na dzisiejszych wizytach ☺️
Ja tez idę kontrolnie dziś do mojego gina bo wczoraj zaniepokoił mnie śluz taki żółto brązowo lub tez kawy z mlekiem.. :confused::unsure: i idę zobaczyć czy wszystko Ok.
Dziewczyny, a jaki wy macie śluz teraz?
Przezroczysto/ bialawy, a jak zostaje na wkładce to zoltawe ślady. Taki kawa z mlekiem miałam wtedy jak plamilam, to było od polipa. Teraz od 2 tyg spokój więc mam nadzieję że się dziś okaże że polipa już nie ma :) Powodzenia wiec tez dla Ciebie! Napisz jak poszło :)

Odnośnie waszego dylematu czy dziewczynka czy chłopiec. Dla mnie nie ma to większego znaczenia-ważne żeby dotrwać do konca i urodzić zdrowe dziecko. Moim marzeniem była córka- w rodzinie brak dziewczynek. Niestety poprzednia ciąża z wymarzoną córeczką skończyła się w 6 miesiącu. W tej chwili myślę tylko o tym żeby dalej w tej ciąży być. Odnośnie śluzu- rożny o rożnym zabarwieniu. Czasem z nitkami brązowymi, czasem różowy. Lekarka moeila ze to normalne jak rośnie macica i się powiększa. Staram się zachować spokój i jak boli brzuch aplikuję luteinę.
Tego Ci życzę:* A i żeby bonusem okazała się córeczka ♥️

reklama
Do góry