reklama
Julika.s
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
U mnie też nic nie widać ani brzucha ani objawów ciąży jedynie to lekkie mdłości wieczorami u mnie to pierwsza ciąża wiec płeć jest nam obojętna ale wszyscy liczą na dziewczynkę zwłaszcza teściu. Ja zawsze chciałam mieć parkę więc więcej stresu o płeć dziecka bedzie przy drugiej ciąży
Ja nic nie wiem o dzieciach a tym bardziej o ich pielęgnacji wiec czy chłopiec czy dziewczynka będę bardzo się bała
U mnie też nic nie widać ani brzucha ani objawów ciąży jedynie to lekkie mdłości wieczorami u mnie to pierwsza ciąża wiec płeć jest nam obojętna ale wszyscy liczą na dziewczynkę zwłaszcza teściu. Ja zawsze chciałam mieć parkę więc więcej stresu o płeć dziecka bedzie przy drugiej ciąży
Ja nic nie wiem o dzieciach a tym bardziej o ich pielęgnacji wiec czy chłopiec czy dziewczynka będę bardzo się bała
V
Vel
Gość
A masz!@Velvetka pokazuj bebecha
LittleStar
Odnośnie waszego dylematu czy dziewczynka czy chłopiec. Dla mnie nie ma to większego znaczenia-ważne żeby dotrwać do konca i urodzić zdrowe dziecko. Moim marzeniem była córka- w rodzinie brak dziewczynek. Niestety poprzednia ciąża z wymarzoną córeczką skończyła się w 6 miesiącu. W tej chwili myślę tylko o tym żeby dalej w tej ciąży być. Odnośnie śluzu- rożny o rożnym zabarwieniu. Czasem z nitkami brązowymi, czasem różowy. Lekarka moeila ze to normalne jak rośnie macica i się powiększa. Staram się zachować spokój i jak boli brzuch aplikuję luteinę.
godzbal
Søde85
Przezroczysto/ bialawy, a jak zostaje na wkładce to zoltawe ślady. Taki kawa z mlekiem miałam wtedy jak plamilam, to było od polipa. Teraz od 2 tyg spokój więc mam nadzieję że się dziś okaże że polipa już nie ma Powodzenia wiec tez dla Ciebie! Napisz jak poszłoWitajcie :* powodzenia na dzisiejszych wizytach
Ja tez idę kontrolnie dziś do mojego gina bo wczoraj zaniepokoił mnie śluz taki żółto brązowo lub tez kawy z mlekiem.. i idę zobaczyć czy wszystko Ok.
Dziewczyny, a jaki wy macie śluz teraz?
Søde85
Tego Ci życzę:* A i żeby bonusem okazała się córeczkaOdnośnie waszego dylematu czy dziewczynka czy chłopiec. Dla mnie nie ma to większego znaczenia-ważne żeby dotrwać do konca i urodzić zdrowe dziecko. Moim marzeniem była córka- w rodzinie brak dziewczynek. Niestety poprzednia ciąża z wymarzoną córeczką skończyła się w 6 miesiącu. W tej chwili myślę tylko o tym żeby dalej w tej ciąży być. Odnośnie śluzu- rożny o rożnym zabarwieniu. Czasem z nitkami brązowymi, czasem różowy. Lekarka moeila ze to normalne jak rośnie macica i się powiększa. Staram się zachować spokój i jak boli brzuch aplikuję luteinę.
LittleStar
DziękujęTego Ci życzę:* A i żeby bonusem okazała się córeczka ♥
Dzoana88
Mam taki sam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
@LittleStar kochana współczuję Ci ogromnie takiej straty, ja poronilam w 9 tyg to nawet nie ma co porównywać, ale stres mam duży czy tym razem się uda. Trzymam kciuki bardzo mocno żebyś została szczęśliwa mama zdrowego dzidziusia [emoji8][emoji8]
reklama
godzbal
Jaki ładny okrąglutki [emoji16][emoji173]️