reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Dzięki dziewczyny ;) Dziś ja trzymam za was kciuki☺️✊✊
Wczoraj chciałam wam zdjęcie mojego skoczka wstawić ale nie wiem dlaczego tu był jakiś problem, a na innym forum mi się udało :confused:
Może dziś wejdzie ...

Załączniki

• 1968DB38-1723-4C3B-9A54-20106B9B5166.jpeg
    1968DB38-1723-4C3B-9A54-20106B9B5166.jpeg
    498 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Cześć dziewczyny! Ja już na nogach. Śniadanie zrobione, standardowo buła z pomidorem. Drugie śniadanie do pracy i obiad też [emoji16] zrobiłam na obiad wątróbkę, jak normalnie mi jej zapach przeszkadzał, tak teraz nic. Mam nadzieję, że i równie bez problemu wejdzie w porze obiadowej. Ja dzisiaj w pracy do 17 i jutro wolne, potem sobota do pracy i urlop dwa tygodnie! Jak ja psychicznie odpocznę [emoji173]️

@coco07 gratuluję super wizyty i super dziecia [emoji173]️

@Jotka_Szczotka mi się codziennie coś śni, dzisiaj np. miałam romans z Radkiem z big brother, a ja raptem jeden odcinek oglądałam [emoji23][emoji85]
No to powiem Ci ze ostro balujesz w tej ciąży, w snach oczywiście :D
@coco07 gratuluję udanej wizyty, na taki widok juz nie mogę się doczekać [emoji173]️

@Paryżanka pewnie zostań :D nikt cię nie wygania :D cieszymy się że będziemy miec tu bliźniaki i chętnie będę śledzić jak rosną [emoji7]

@Jotka_Szczotka wspolczuje takiego snu :/ oby się więcej nie powtarzał.. Co do kolana to u mnie ostatnio ból sięgnął zenitu.. Nawet do łóżka wejść nie umialam [emoji86] ale u mnie to 7 lat trenowania siatkówki także kostki, kolana, plecy, barki, nadgarstki powysiadały :D takze co jakis czas jakiś inny ból [emoji14]

@godzbal życzę Ci dzisiaj spokojnej pracy i zeby wątróbka weszła jak należy :D jeszcze troszeczkę i urlop extra [emoji173]️

@Kasia654 u mnie na odwrót, jak syn jest spiochem tak wczoraj i dzisiaj wstał o 7 :D co wczoraj było zrozumiałe bo zasnal wcześniej niż zwykle ale wczoraj normalnie o 22 [emoji86]

Ale dzisiaj wysypało tych wizyt :D powodzenia! [emoji123]

@marta.kam mam nadzieje ze mąż się już pozbierał :D smacznego :D

Miłego dnia [emoji8]
Daj spokój ja już 14rok morduje się z kolanem. Diagnozę mam już dawno.. Mogę tylko przedłużać moment wstawienia endoptotezy. Więc to robię bo ta wytrzyma max 20lat i trzeba wymieniać więc muszę zwlekać jak najdłużej się da... Jak robie odpowiednie treningi to zapominam że ciągle boli bo tylko cmi sobie czasami. Ale od maja nie cwicz wogole i taam... Mam efekt.. W ciążę się udało zajść.. No ale teraz noga żyć nie daje... Masakra... Nad ranem po siku to śniło mi się właśnie które ćwiczenia muszę dziś zrobić :D i właśnie myślę że tak dziś zrobię... Ogarnę sobie trening nóg. Przy okazji zrobię test jak się będę czuła po ćwiczeniach.

Dzięki dziewczyny ;) Dziś ja trzymam za was kciuki☺✊✊
Wczoraj chciałam wam zdjęcie mojego skoczka wstawić ale nie wiem dlaczego tu był jakiś problem, a na innym forum mi się udało :confused:
Może dziś wejdzie ...
Ooooo jaki słodki bobonio :) ❤️ ❤️ ❤️ u mojego jeszcze kończyn nie było ale 1sierpnia to już będzie taki całkiem fajny bobasek :) gratuluję jeszcze raz :)

Aaaaaaaaaaaaaa....
No i trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty! Czekam na same dobre wieści :D a najbardziej na kolejne bliźniaki :D

Dzięki dziewczyny ;) Dziś ja trzymam za was kciuki[emoji5][emoji110][emoji110]
Może dziś wejdzie ...

Jaki słodziak. Już widać małego człowieczka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Cześć dziewczyny :)
Ja miałam spokojną noc jak zawsze ale dziś wstawałam z trzy razy siku :/ strasznie irytujące to jest. A sny mam zawsze :) i z reguły są dziwaczne :) dziś mi się śniło że byłam dzieckiem i jakaś wojna się zaczeła i chowaliśmy się w jakiś pomieszczeniach.
Za niedługo do pracy na kolejne 8h. Powodzenia wszystkim na dzisiejszych wizytach :) zazdroszcze wam tych radości i emocji które zapewne bedą towarzyszyć wam na wizytach :*

@godzbal jestem w Falenicy w Lidlu i są wystawione po 22.50 spodenki ciążowe. Zobaczymy przy kasie. Są 36 i 38. Jakieś pojedyncze sztuki 40 i 42.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry