reklama
Darua/i567
Zaciekawiona BB
Hej ja już po wizycie. 17t i 3d niestety nadal nie dowiedzieliśmy się co noszę pod serduszkiem bo lekarz nie zrobił mi USG. Następna wizyta 26.07 wiec może się dowiemy.
Paryżanka
Fanka BB :)
Hej ja już po wizycie. 17t i 3d niestety nadal nie dowiedzieliśmy się co noszę pod serduszkiem bo lekarz nie zrobił mi USG. Następna wizyta 26.07 wiec może się dowiemy.
Paryżanka
17tc? ;oHej ja już po wizycie. 17t i 3d niestety nadal nie dowiedzieliśmy się co noszę pod serduszkiem bo lekarz nie zrobił mi USG. Następna wizyta 26.07 wiec może się dowiemy.
Jak tak Was czytam to aż się zastanawiam czy to normalne że ja przesypiam te 8 godzin i się nie budze żeby pójść do łazienki.Ja tez... dzisiaj to jakiś rekord z sikaniem zrobiłam masakra a jak dzieciaczki będą większe i będą naciskały na pęcherz to sobie nawet nie wyobrażam.. przynajmniej jak się urodzą nie będzie dla nas szokiem wstawanie w nocy bo jesteśmy przyzwyczajone
V
Vel
Gość
Jakaś grudnióweczka nam się zaplątała. Witamy [emoji847]
godzbal
Jak tak Was czytam to aż się zastanawiam czy to normalne że ja przesypiam te 8 godzin i się nie budze żeby pójść do łazienki.
Ja też przesypiam ale za to rano wstaję niewyspana jak zombie
Jotka_
Ja też nie wstaje w nocy dopiero rano mi się chce ale już tak że muszę biegiem. Z synem miałam tak samoJak tak Was czytam to aż się zastanawiam czy to normalne że ja przesypiam te 8 godzin i się nie budze żeby pójść do łazienki.
reklama
marta.kam
Zaciekawiona BB
Ja też rzadko kiedy wstaję do toalety, a śpię minimum 8 godzin.Jak tak Was czytam to aż się zastanawiam czy to normalne że ja przesypiam te 8 godzin i się nie budze żeby pójść do łazienki.