anchela
Fanka BB :)
Podaj swój to Cię znajdę [emoji6]
Ja coś nie mogę Cię wyszukac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja coś nie mogę Cię wyszukac
Super wieści no roscnijcie dalej zdrowo Ja tez mam termin na 2 luty ale założę się ze ostatecznie będę styczniowką... bo z bliźniakami to zwykle szybciej się rodzi. Ale przywiązałam się już do was wiec mam nadzieje, że nie macie nic przeciwko jak zostanę już do rozwiązaniaMelduje się po wizycie Dzis wg usg równiutko 10 tydzień, dzidzia 2,82 cm widziałam już 2 raczki i 2 nóżki apka pokazywała mi termin 2.02 ale doktorek i położna jakimś cudem wyliczyli mi 3.02 wiec poproszę o zmianę kolejna wizyta 24.07 i jutro tez dzwonię żeby umówić się na prenatalne☺
Aaa i ja mam tylko fb, niestety insta nie ogarniam
Gratuluję!Melduje się po wizycie Dzis wg usg równiutko 10 tydzień, dzidzia 2,82 cm widziałam już 2 raczki i 2 nóżki apka pokazywała mi termin 2.02 ale doktorek i położna jakimś cudem wyliczyli mi 3.02 wiec poproszę o zmianę kolejna wizyta 24.07 i jutro tez dzwonię żeby umówić się na prenatalne☺
Aaa i ja mam tylko fb, niestety insta nie ogarniam