reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

@Jotka_Szczotka to "danie" chyba jest hitem [emoji23] za mną chodzą jeszcze placki ziemniaczane ale to muszę do kogoś się uśmiechnąć zeby mi zrobił bo ja ustac w kuchni nie mogę [emoji86]

@godzbal jakbym mogła to bym ci trochę podesłała pasztetu zdzicha albo kogucika bo zrobilam dzisiaj zapas [emoji51][emoji16]

Dziękuję, kochana jesteś [emoji173]️

reklama
@godzbal obserwuje juz[emoji41][emoji123]
Tylko od razu wam mówię że u mnie nic ciekawego się nie dzieje na insta haha :D
Jezu ja tez chce żeby te mdłości odeszły w cholere..prawie na środku drogi zwymiotywalam ale kuźwa mcflurry z maka wcisnęłam! [emoji23]

@achela ciebie też już obserwuje :D

@Jotka_Szczotka wyniki będą jutro a z grupy krwi za 3 dni :D a wizyte mam we wtorek :D wybaczam za śniadanie :D później zjadlam tą swoją bułe z pasztetem i ogórem haha

@Dominikamarta ja czasami troszke plamie :)

@nutka83 moja choroba zwana niecierpliwością chyba by sięgnęła zenitu jakbym tak długo płci nie znała [emoji23] jak dokończę pisać to zacznę obserwować na insta :]

Potwierdzam że chyba z systemami o składanie wniosków 500+ i 300+ padła cała reszta[emoji23]:D

Mój nick na insta to po prostu magdachoros94 :D
A co do instagrama to mój nick to szumne_chwile
@Paryżanka dodałam Cię do obserwowania :D ja mam po prostu „godzbal”
Mama ginekolog dodała fajne instastory na temat usg 1 trymestru. Niedługo to nas czeka wiec myśle ze was zainteresuje @mamaginekolog.medycznie

PS macie instagramy?:p jak chcecie to pochwalcie się nickami chętnie zaobserwuje!:) mój „ecikowe”
Obserwuje was na insta. Jako Natalia ;)

Ja dziewczyny dziś mało aktywnie bo cały dzień poza domem. To zakupy to siostra przywiozła mi dwójkę dzieci do przybawienia na 3 godzinki a z 3 godzin zrobiło się 7... Dopiero położyłam córkę do spania i mam chwilę żeby was nadrobić :)

Ps. U mnie Facebook i instagram też zastrajkowaly

reklama
Do góry