reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

reklama
Melduje się po wizycie ;) Dzis wg usg równiutko 10 tydzień, dzidzia 2,82 cm widziałam już 2 raczki i 2 nóżki:) apka pokazywała mi termin 2.02 ale doktorek i położna jakimś cudem wyliczyli mi 3.02 wiec poproszę o zmianę:D kolejna wizyta 24.07 i jutro tez dzwonię żeby umówić się na prenatalne☺

Aaa i ja mam tylko fb, niestety insta nie ogarniam o_O

@coco07 gratuluje [emoji106][emoji4]

O to widze ze nie tylko mi siadlo insta fb i messanger. A ja po 10razy mamie probowalam screena wyslac myslalam juz ze to cos u mnie nie tak.

Melduje się po wizycie ;) Dzis wg usg równiutko 10 tydzień, dzidzia 2,82 cm widziałam już 2 raczki i 2 nóżki:) apka pokazywała mi termin 2.02 ale doktorek i położna jakimś cudem wyliczyli mi 3.02 wiec poproszę o zmianę:D kolejna wizyta 24.07 i jutro tez dzwonię żeby umówić się na prenatalne☺

Super wieści no roscnijcie dalej zdrowo ❤️ Ja tez mam termin na 2 luty ale założę się ze ostatecznie będę styczniowką... bo z bliźniakami to zwykle szybciej się rodzi. Ale przywiązałam się już do was wiec mam nadzieje, że nie macie nic przeciwko jak zostanę już do rozwiązania :p

@coco07 superanckie wieści!

Witam się w czwartek. Za mną okropna noc. Znowu snily mi się pierdoły, tym razem ktoś się wieszał... Znowu się rzucalam pocalym łóżku. .. Coraz mocniej boli mnie kolano....co też nie daje mi spać w nocy... Muszę wrócić do ćwiczen, bo inaczej zwariuje. :( boli mnie jak sku.&$&5n. Poprostu dramat. Muszę naszykowac sobie zarlo, zrobić śniadanie i do pracy rodacy.

Cześć dziewczyny! Ja już na nogach. Śniadanie zrobione, standardowo buła z pomidorem. Drugie śniadanie do pracy i obiad też [emoji16] zrobiłam na obiad wątróbkę, jak normalnie mi jej zapach przeszkadzał, tak teraz nic. Mam nadzieję, że i równie bez problemu wejdzie w porze obiadowej. Ja dzisiaj w pracy do 17 i jutro wolne, potem sobota do pracy i urlop dwa tygodnie! Jak ja psychicznie odpocznę [emoji173]️

@coco07 gratuluję super wizyty i super dziecia [emoji173]️

@Jotka_Szczotka mi się codziennie coś śni, dzisiaj np. miałam romans z Radkiem z big brother, a ja raptem jeden odcinek oglądałam [emoji23][emoji85]

Wy już po śniadaniach, a ja dopiero wstaje [emoji85] córka ostatnio daje mi trochę dłużej pospać. :)
To chyba pierwszy dzień od bardzo dawna kiedy otworzyłam oczy i chyba nie mam mdłości!
Co do snów to chyba ta ciąża tak na nas wpływa. Mi dziś się też takie głupoty śniły że aż mąż mnie dwa razy budził. A wcześniej bardzo bardzo rzadko miałam sny a jak się obudziłam to też ich nie pamietalam.

@coco07 gratuluję! :)

Gratuluję! ♥️

reklama
A ja się nie mogę doczekać śniadania, ale dzisiaj się umówiliśmy z mężem, że idziemy do knajpy na śniadanie. Mamy wychodzić za pół godziny, a mąż dalej śpi... A ja głodna jak wilk!!!

Do góry