AdaW
wiedźma :p
Paryzanka gratulacje ❤❤❤ a w którym jesteś tyg? To twoje pierwsze usg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po urodzeniu z testow przesiewowych wyszła jej mukowiscydoza. W takim roku jak miała trzy miesiące wykluczyli tą chorobę z tym że ma taka mutacje genów że trzeba co roku jeździć na taki 4dniowy pobyt żeby porobili wszystkie badania czy coś się w tym kierunku nie rozwija. Ale jesteśmy dobrych myśli bo Ola przez cały rok ani razu nie zachorowała, prawidłowo też przybiera na wadze więc musi być ok, nie ma innej opcji![]()
Matko czy to może się stac tak z dnia na dzień??! Od rana mam takie mdłości że nie mogę tego ogarnąć a do wczoraj nie było tego albo zdarzało się kilka razy, dziś jest koszmar
Chyba może, ja jeszcze przed chwilą pisałam, że u mnie ok, zero mdłości itp, a teraz po wodzie tak mnie zemdliło.
No to dziewczyny będę ta szczęściara u lutowek która ma bliźniaki!!!!!!!! Wszystko w porządku mamy 8 tydzień i 4 dzień. Pożyczałam się jak bóbr u doktora. Cieszę się bardzo. Jestem przeszczęśliwa. Chociaż wiem ze lekko nie będzie![]()
@Paryżanka super wielkie gratulacje :-) :-) . Dla pocieszenia ja jestem trojaczkiem a kiedyś nie było pieluch i innych udogodnień a rodzice jakiś dawali radę a to ze w całym domu i podwórku wisiały pieluchy tetrowe to już inna para kaloszy hehehheh . Super ze będą bliźniaki
Hej dziewczyny. Jestem mamą 6letniej Zosi i 10m Franka no i jak można się domyślać w 6tyg ciąży . Jeszcze co prawda nie byłam u mojego ginekologa ale właśnie mam zamiar zaraz sie umówić na wizytę. Za wcześniej tez nie chce iść na wizytę ( chce poczekać aż będzie biło serduszko [emoji3590])
Cześć dziewczyny nieśmiało tu do Was dołączę jeśli mogę. Mam 30 lata i to moje pierwsze dzidzi wymarzone, nie staralismy się jakoś długo ale ja przed zbadalam się od a do z chodziłam na monitoring i dostałam luteine, do tego stopnia to wyczailam że dokładnie wiedziałam kiedy owu i kiedy działać musiałam bo męża mam na wyjazdach więc nie dałoby się strzelać w świat bo nie ma regularnego przytulanka [emoji85]jestem w 7tc6dni termin na 4.02, byłam już na pierwszej wizycie widziałam pulsujacy zarodek teraz czakam na drugą i mega się boje [emoji22]badania ok ale wyszło mi z moczu że mam bakterie i musiałam jeść leki niby bezpieczne dla jednak antybiotyk i temu boją się bardzo czy to nie zaszkodziło fasolce [emoji120][emoji33] miło Was wszystkie poznać i życzę sobie i Wam spokojnej ciazy [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Cześć jestem tu nowatermin na 10 lutego. Obecnie 7 tydzień i 3 dzień. Upały nas mocno męczą. Ale nie tylko upały bo i mdłości.. hihi