godzbal
Fanka BB :)
@Paryżanka ale super!!!! Przeogromne gratulacje, cieszę się jakby to moje były [emoji16][emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wcześnie już !!!! 5ti4d od zapłodnienia tak !?Dopiero 5t4d a mdłości już od zeszłego tygodnia
Od ostatniej miesiączki termin na 21 lutyTo wcześnie już !!!! 5ti4d od zapłodnienia tak !?
Trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze.Paryzanka Gratulacje!!! A za mnie prosze trzymajcie kciuki... Wczoraj Teście sie bardzo ucieszyli. Wieczorem dostalam boli i wzielam nospe, natomiast dzis w pracy mialam lekkie brazowe plamienie, wiec od razu sie zwolnilam i jestem w szpitalu. Zobaczymy co powiedzą........
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok! Dawaj znać!Paryzanka Gratulacje!!! A za mnie prosze trzymajcie kciuki... Wczoraj Teście sie bardzo ucieszyli. Wieczorem dostalam boli i wzielam nospe, natomiast dzis w pracy mialam lekkie brazowe plamienie, wiec od razu sie zwolnilam i jestem w szpitalu. Zobaczymy co powiedzą........
O ja to mega wcześnie te objawy. Mam nadzieje, że jak szybko przyszły to tak szybko odejdąOd ostatniej miesiączki termin na 21 luty
Ja tez mam chyba termin na 22 luty i coś mnie tez zaczęło mdlić ale myślałam ze to za wcześnie . A mogę zapytać mniej więcej w których dniach miałaś owulacje?O ja to mega wcześnie te objawy. Mam nadzieje, że jak szybko przyszły to tak szybko odejdą