AsiaIN
Fanka BB :)
Robilam testy i wychodzi ze 31 byla owu. Hmm dzieki, ale i tak mozg robi swoje i trawiAle owulacja mogla byc później, nie martw się na zapas [emoji8][emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robilam testy i wychodzi ze 31 byla owu. Hmm dzieki, ale i tak mozg robi swoje i trawiAle owulacja mogla byc później, nie martw się na zapas [emoji8][emoji8]
Hej hejCześć jestem tu nowa termin na 10 lutego. Obecnie 7 tydzień i 3 dzień. Upały nas mocno męczą. Ale nie tylko upały bo i mdłości.. hihi
Wg OM 5t 5 dz, pobrali mocz krew na bete, usg, ale na usg cos we 2 sobie pokazywaly, ale mowia, ze narazie wczesnie. Ja mieszkam w Irlandii i angielski znam, ale nie zrozumialam wszystkiego co miedzy soba mowily. W kazdym razie mam sie zjawic w srode na bete, i do srody zwolnienie poki co...
To prawda, jesli chodzi o medycynę to tragedia.... Bardzo w tyle.Ja miałam podobnie w pierwszej ciazy- lekarka stwierdziła że pusty pęcherzyki i pewnie się samo oczyści. Dla mnie to było straszne, a ten pusty pęcherzyk ma teraz 2 lata i 8 miesięcy ;-) po prostu było za wcześnie i słaby sprzęt. Od tamtej pory chodzę to mojej lekarki obecnej która jest ostrożna z takimi stwierdzeniami.
Myślę że u Ciebie też będzie ok.
Mieszkałam w UK 7 lat i mimo że kraj niby rozwinięty to medycyna na stanowczo niższym poziomie niż u nas.
Robilam testy i wychodzi ze 31 byla owu. Hmm dzieki, ale i tak mozg robi swoje i trawi
Ja ostatnią miesiączkę miałam 14.05. Na cytologii byłam 22.05 i wtedy ginekolog mi powiedział, że jest już bardzo duże jajeczko/pęcherzyk. Owulacja wypadała według miesiączki na 28. A Ja zaszłam albo 22/23 albo 31.05 [emoji6] dowiem się 1.07 czy jest wszystko ok.
@Maminek31 to jeszcze przede mną, ale powiem dopiero 15.07
Tak jak dziewczyny pisza, może być tak ze owu miałaś troszkę później, albo dłużej zeszła ta cała wędrówka ... może dopiero zobaczyły ciałko żółte i lada moment pojawi się pecherzyk i fasolka Bądź dobrej myśliDzięki dziewczyny za kciuki. Wiec sytuacja dziwna. Wlasnie wracamy ze szpitala. Zwolnienie do srody, pęcherzyka narazie na usg nie widac, dlatego pytaly czy jestem pewna daty ostatniej miesiaczki. Pobrany mocz, krew w srode powtorka...
No to dziewczyny będę ta szczęściara u lutowek która ma bliźniaki!!!!!!!! Wszystko w porządku mamy 8 tydzień i 4 dzień. Pożyczałam się jak bóbr u doktora. Cieszę się bardzo. Jestem przeszczęśliwa. Chociaż wiem ze lekko nie będzie