reklama
Różamama
Fanka BB :)
Mam pytanie do mam - czy karmicie nadal piersią ? Ja mam 10m Frania który nie toleruje butelki i zostaje mi tylko pierś i zastanawiam się czy to nie wpłynie na ciąże . Wiem ze nie ma przeciwwskazań do karmienia piersią w czasie ciąży ale mam obawy
paulina.blachut
Ja mam 3 Msc core nie karmilam jej piersią ale ginekolog odrazu mówiła że jakbym karmią to musiałabym odstawić bo jak dziecko ssie pierś to powoduje skórcze macicy
Mam pytanie do mam - czy karmicie nadal piersią ? Ja mam 10m Frania który nie toleruje butelki i zostaje mi tylko pierś i zastanawiam się czy to nie wpłynie na ciąże . Wiem ze nie ma przeciwwskazań do karmienia piersią w czasie ciąży ale mam obawy
Myślę że 31 maj. Nie robiłam testów ale w ten dzień miałam ból owulacyjny a na drugi dzień temperatura poszła w góręJa tez mam chyba termin na 22 luty i coś mnie tez zaczęło mdlić ale myślałam ze to za wcześnie . A mogę zapytać mniej więcej w których dniach miałaś owulacje?
Moje dwie kuzynki są w ciąży i karmią dzieci normalnie jedna ma 7 miesięcy a druga 14miesiecy. Lekarz mówił że nie przeciwwskazań. Może to zależy ile się jest od poroduJa mam 3 Msc core nie karmilam jej piersią ale ginekolog odrazu mówiła że jakbym karmią to musiałabym odstawić bo jak dziecko ssie pierś to powoduje skórcze macicy
coco07
Gratulacje!! Podwójne szczęście cię złapałoNo to dziewczyny będę ta szczęściara u lutowek która ma bliźniaki!!!!!!!! Wszystko w porządku mamy 8 tydzień i 4 dzień. Pożyczałam się jak bóbr u doktora. Cieszę się bardzo. Jestem przeszczęśliwa. Chociaż wiem ze lekko nie będzie
@AsiaIN Trzymam kciuki, żeby wszystko bylo dobrze
nutka83
@Ritka89 gratulacje ciąży i miło cię powitać na wątku. I tak jak @Różamama radzi sok z żurawiny na problemy z pęcherzem działa cuda a najlepiej jak się ma skłonności to stosować go zapobiegawczo. Co do kp to ja jeszcze karmie swoje 21 miesięczne szczęście [emoji16] też bezbutelkowa i bezsmoczkowa. Tylko że nam już tylko zostały trzy karmienia w ciągu dnia. Ale o odstawieniu nie ma mowy, jak nie dostanie o swojej porze to wrzask jest niesamowity. Jeżeli ciąża przebiega prawidłowo to nie ma co się martwić, przez kp na pewno nie wywalasz takich skurczy aby dziecku zaszkodzić. Wiele kobiet karmi w ciąży a potem w tandemie i wszystko jest ok.
@Kasia654 biedna ty, naprawdę ci współczuje ale jeden plus to taki że przynajmniej na początku za dużo ci kg nie przybędzie [emoji6] A co z córeczką że musicie w szpitalu się położyć? Mam nadzieje że nic poważnego. Trzymam za was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
@Paryżanka niesamowite, to teraz podwójne gratulacje. Dużo sił dla ciebie i niech dzieciaczki zdrowo i równo rosną.
@AsiaIN trzymam kciuki [emoji110] i czekamy tutaj na wiadomości od ciebie. Często takie plamienie nic złego nie oznacza i oby tak było w Twoim przypadku [emoji8]
@Kasia654 biedna ty, naprawdę ci współczuje ale jeden plus to taki że przynajmniej na początku za dużo ci kg nie przybędzie [emoji6] A co z córeczką że musicie w szpitalu się położyć? Mam nadzieje że nic poważnego. Trzymam za was kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
@Paryżanka niesamowite, to teraz podwójne gratulacje. Dużo sił dla ciebie i niech dzieciaczki zdrowo i równo rosną.
@AsiaIN trzymam kciuki [emoji110] i czekamy tutaj na wiadomości od ciebie. Często takie plamienie nic złego nie oznacza i oby tak było w Twoim przypadku [emoji8]
nutka83
Ja mam 3 Msc core nie karmilam jej piersią ale ginekolog odrazu mówiła że jakbym karmią to musiałabym odstawić bo jak dziecko ssie pierś to powoduje skórcze macicy
Coś ta twoja ginekolog ma ograniczone podejście do kp. Jeżeli ciąża przebiega bez problemów to kp w niczym nie przeszkadza.
Po urodzeniu z testow przesiewowych wyszła jej mukowiscydoza. W takim roku jak miała trzy miesiące wykluczyli tą chorobę z tym że ma taka mutacje genów że trzeba co roku jeździć na taki 4dniowy pobyt żeby porobili wszystkie badania czy coś się w tym kierunku nie rozwija. Ale jesteśmy dobrych myśli bo Ola przez cały rok ani razu nie zachorowała, prawidłowo też przybiera na wadze więc musi być ok, nie ma innej opcji@Ritka89 gratulacje ciąży i miło cię powitać na wątku. I tak jak @Różamama radzi sok z żurawiny na problemy z pęcherzem działa cuda a najlepiej jak się ma skłonności to stosować go zapobiegawczo. Co do kp to ja jeszcze karmie swoje 21 miesięczne szczęście [emoji16] też bezbutelkowa i bezsmoczkowa. Tylko że nam już tylko zostały trzy karmienia w ciągu dnia. Ale o odstawieniu nie ma mowy, jak nie dostanie o swojej porze to wrzask jest niesamowity. Jeżeli ciąża przebiega prawidłowo to nie ma co się martwić, przez kp na pewno nie wywalasz takich skurczy aby dziecku zaszkodzić. Wiele kobiet karmi w ciąży a potem w tandemie i wszystko jest ok.
reklama
Mila93
Zaangażowana w BB
Podwójne gratulacje [emoji4]No to dziewczyny będę ta szczęściara u lutowek która ma bliźniaki!!!!!!!! Wszystko w porządku mamy 8 tydzień i 4 dzień. Pożyczałam się jak bóbr u doktora. Cieszę się bardzo. Jestem przeszczęśliwa. Chociaż wiem ze lekko nie będzie