AdaW
wiedźma :p
Paryzanka gratulacje ❤❤❤ a w którym jesteś tyg? To twoje pierwsze usg?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po urodzeniu z testow przesiewowych wyszła jej mukowiscydoza. W takim roku jak miała trzy miesiące wykluczyli tą chorobę z tym że ma taka mutacje genów że trzeba co roku jeździć na taki 4dniowy pobyt żeby porobili wszystkie badania czy coś się w tym kierunku nie rozwija. Ale jesteśmy dobrych myśli bo Ola przez cały rok ani razu nie zachorowała, prawidłowo też przybiera na wadze więc musi być ok, nie ma innej opcji
Matko czy to może się stac tak z dnia na dzień??! Od rana mam takie mdłości że nie mogę tego ogarnąć a do wczoraj nie było tego albo zdarzało się kilka razy, dziś jest koszmar
Chyba może, ja jeszcze przed chwilą pisałam, że u mnie ok, zero mdłości itp, a teraz po wodzie tak mnie zemdliło.
No to dziewczyny będę ta szczęściara u lutowek która ma bliźniaki!!!!!!!! Wszystko w porządku mamy 8 tydzień i 4 dzień. Pożyczałam się jak bóbr u doktora. Cieszę się bardzo. Jestem przeszczęśliwa. Chociaż wiem ze lekko nie będzie
@Paryżanka super wielkie gratulacje :-) :-) . Dla pocieszenia ja jestem trojaczkiem a kiedyś nie było pieluch i innych udogodnień a rodzice jakiś dawali radę a to ze w całym domu i podwórku wisiały pieluchy tetrowe to już inna para kaloszy hehehheh . Super ze będą bliźniaki
Hej dziewczyny. Jestem mamą 6letniej Zosi i 10m Franka no i jak można się domyślać w 6tyg ciąży . Jeszcze co prawda nie byłam u mojego ginekologa ale właśnie mam zamiar zaraz sie umówić na wizytę. Za wcześniej tez nie chce iść na wizytę ( chce poczekać aż będzie biło serduszko [emoji3590])
Cześć dziewczyny nieśmiało tu do Was dołączę jeśli mogę. Mam 30 lata i to moje pierwsze dzidzi wymarzone, nie staralismy się jakoś długo ale ja przed zbadalam się od a do z chodziłam na monitoring i dostałam luteine, do tego stopnia to wyczailam że dokładnie wiedziałam kiedy owu i kiedy działać musiałam bo męża mam na wyjazdach więc nie dałoby się strzelać w świat bo nie ma regularnego przytulanka [emoji85]jestem w 7tc6dni termin na 4.02, byłam już na pierwszej wizycie widziałam pulsujacy zarodek teraz czakam na drugą i mega się boje [emoji22]badania ok ale wyszło mi z moczu że mam bakterie i musiałam jeść leki niby bezpieczne dla jednak antybiotyk i temu boją się bardzo czy to nie zaszkodziło fasolce [emoji120][emoji33] miło Was wszystkie poznać i życzę sobie i Wam spokojnej ciazy [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Cześć jestem tu nowa termin na 10 lutego. Obecnie 7 tydzień i 3 dzień. Upały nas mocno męczą. Ale nie tylko upały bo i mdłości.. hihi