reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Cześć dziewczyny... Jak tam noc minęła? Ja spałam jak dziecko, ale musiałam wstać wcześnie, bo jeszcze dziś przed wyjazdem muszę isc do szkoły... Tak mnie chce tam iść! Okropne zajęcia, które wcale mnie nie interesują i tracę swój czas z synem dziś, ale każą zaliczyć to muszę iść....

Mam dziś biegunkę jakąś, i przuch mnie boli na dole, po śniadaniu miałam leciutenkie mdłości.

Hej dziewczyny u mnie noc spokojna. Chociaż meczy mnie jakieś takie dziwne uczucie, sama nie wiem jak to określić. Lekarz dopiero 17, to chyba przez to że jeszcze tyle czasu muszę czekać aby potwierdzić że wszystko jest ok. Lenkę jeszcze kp i nie wiem jak ją odstawić bo strasznie uzależniona jest od mleka. Mam nadzieje że do porodu mi się to uda, bo jakoś tandemu sobie nie wyobrażam. No i jak urodzę to już będzie miała 2 lata i 4 miesiące więc mleka z pewnością nie będzie potrzebowała.
Miłego dnia dziecka kobietki [emoji254][emoji8]

To i ja się witam w tą piękną sobotę! Brzuszek czuję, ale nie boli. Plan na dziś to jechać z synem na konie, wrócić, ogarnąć w chałupie. Później iść na Dzień Dziecka, mój szef dał do wglądu swoje zabytkowe auta, to niech dzieciak poogląda. Mam wynik progresteronu. Chyba nie jest źle.
@Jotka_Szczotka jadę do Ciebie na makijaż jak będę miała jakieś wesele! Ucz się ucz! [emoji12]
20190601_074207~2.jpeg

Hej ja rano zrobiłam test bo dzis przypada termin @. Oczywiście mnie przeczucie nie zawiodło.
Walczę nadal z angina, noce są ciężkie, spać nie mogę przez bolace gardło:-(
Na szczęście weekend wolny, wiec mam nadzieję że się wyleze na słoneczku.
Muszę tylko wytrzymać parę dni żeby mężowi się nie wygadać....

To i ja się witam w tą piękną sobotę! Brzuszek czuję, ale nie boli. Plan na dziś to jechać z synem na konie, wrócić, ogarnąć w chałupie. Później iść na Dzień Dziecka, mój szef dał do wglądu swoje zabytkowe auta, to niech dzieciak poogląda. Mam wynik progresteronu. Chyba nie jest źle.
@Jotka_Szczotka jadę do Ciebie na makijaż jak będę miała jakieś wesele! Ucz się ucz! [emoji12]Zobacz załącznik 980026
No próg ładnie wygląda:) a na Makijaż zapraszam :p
No to już oficjalnie, jeszcze raz witaj :D cieszę się razem z Tobą :D

reklama
Hej ja rano zrobiłam test bo dzis przypada termin @. Oczywiście mnie przeczucie nie zawiodło.
Walczę nadal z angina, noce są ciężkie, spać nie mogę przez bolace gardło:-(
Na szczęście weekend wolny, wiec mam nadzieję że się wyleze na słoneczku.
Muszę tylko wytrzymać parę dni żeby mężowi się nie wygadać....
A mój mąż to wyczuł od razu. Jak tylko pojechałam do lekarza to zapytał się po co. A już nie pytał, bo przez dwa lata starań to bywałam tak często, że już się przyzwyczaił i przestał pytać. A tym razem zapytał po co jadę i dlaczego? Jak mu powiedziałam, że po leki to zapytał na co leki i musiałam mu powiedzieć.

Do góry