Darapuszkin
Fanka BB :)
Ja cale dorosłe życie leciałam na zamawianym żarciu, dopiero teraz się uczę gotować. Głównie przepisy z alaantkowe blw. Polecam!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapytalam moją mame ktora jest dentystka (ale nie dzieciecą tylko ogolnie) i uspokajala ze sie zejdzie. Hmmm nie pamietam zeby tak bylo u starszej corki. Ale podobno ja tez tak mialam i szpary teraz nie mamJuż jakiś czas temu pisałam o tym tutaj, że też mnie ta przerwa między zębami nirpokoi (też jesteśmy po podcięciu wędzidełka podwargowego) i mnie tu uspokoilyscie że jak wyjdą stałe ząbki to będzie lepiej.
Od laryngologa wiem, że raczej jesteśmy skazani na aparat ortodontyczny w przyszłości. Te dwójki które już sie pokazały niestety też są z lekkimi odstępami od jedynek
Btw Nela zjadła pierwszy raz cała porcję zupki pomidorowej z makaronem
Yhyy będę trzymać kciuki i czekam na relacjeRozumiem bo ja idę 7go i juz trzęsę portami ale postanowiłam ze to ogarnę i dam rade! W końcu rodziłyśmy dzieci
najpierw jedna, potem druga, potem scaling, potem klejenie tego aparatu na dół, na gore... tyle bólu i pieniędzy. Nie wiem czy się nie rozmysleYhyy będę trzymać kciuki i czekam na relacje
Haha no tak w sumie jeszcze troche i będą wypadac to sobie zrobie równiutką protezęnajpierw jedna, potem druga, potem scaling, potem klejenie tego aparatu na dół, na gore... tyle bólu i pieniędzy. Nie wiem czy się nie rozmysle