reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Byłam dzisiaj u fizjo. U nas problem z asymetrią ale ćwiczenia powinny pomóc. Muszę zamówić piłkę. To bujanie to może być zaburzenie integracji sensorycznej. Od urodzenia mam np. problem z ubieraniem Jasia. Jak ubieramy przez głowę i ręce to jest płacz. Masażu też nie daję sobie zrobić. Jest niespokojny i to bardzo. Muszę zacząć stosować gąbki do kąpieli, zwłaszcza w tych okolicach. Fajne jest też dla niego bujanie w kocyki albo na huśtawce. To też pomaga.

@Dorapuszkin jaki rozmiar niechodków brałaś z coccodrillo bo już nie pamiętam jaki mam wziąć? 🤔 albo macie do polecenia jakies buty/coś innego na zimę?

reklama
Bralam chyba 14 i 15 ale ani jedne ani drugie w lydce sie nie dopinaja takie moje Romeczka ma serdelki :( tez muzze cos kupic
Hmmm ale tam jest 01, 02, 03 i 04 🤔🙂
@Cookie_ dzięki, jakos wczesniej nie moglam znalezc tych hm, nie wiem jak szukalam. A jakie mialas na mysli? Bo widzę takie ortalionowe na polarku, drugie to typ emu a trzecie materialowe- takie misie. Te ortalionowe mi sie podobaja

Do góry