Darapuszkin
Fanka BB :)
Oki ☺To na priw bym podesłał Ci pytanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki ☺To na priw bym podesłał Ci pytanie
To u nas to samo co chodzi o czapkę. Jak już ubrana to nie przeszkadza@natusia.mamusia86 dzięki. Moja nie lubi jak nakladam jej czapkę na głowę. Jest marudzenie i po chwili już ok ale moment jak coś zakładam na głowę to jakby szlak ja jasny trafił
@Darapuszkin napisałam
Bralam chyba 14 i 15 ale ani jedne ani drugie w lydce sie nie dopinaja takie moje Romeczka ma serdelki tez muzze cos kupic@Dorapuszkin jaki rozmiar niechodków brałaś z coccodrillo bo już nie pamiętam jaki mam wziąć? albo macie do polecenia jakies buty/coś innego na zimę?
Hmmm ale tam jest 01, 02, 03 i 04Bralam chyba 14 i 15 ale ani jedne ani drugie w lydce sie nie dopinaja takie moje Romeczka ma serdelki tez muzze cos kupic