reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Też mam chrapkę na ten schabik 😋
U nas czwarty ząbek się wyrżnął 💪 ogólnie od początku ani razu żadnej maści, żelu itp nie stosowaliśmy, tylko to straszne maruderstwa jakoś udawało nam się przetrwać. Nie wyglądała Nela jakby cierpiała, to dlatego.

reklama
U nas też ostatnio noce słabe. Budzi się z krzykiem i dopiero pierś go uspokaja. Dziewczyny Jasiu nadal czasami "pływa", zgrzyta zębami a teraz jeszcze doszło kiwanie głowy tak jakby pokazywał "tak". @Ane20.02.20 chyba to nie są objawy autyzmu?😓
@natusia.mamusia86 na badabada te rzeczy musi robić. Zamieściłam link wcześniej. @Darapuszkin tylko jak jakaś strona jest dominująca to tak dziecko układa sobie. Ale warto to wyrównywać, nie? No dobra
Sorry. Bardzo przemądrzała bywam 😀w sumie to moją mamę z autyzmem brata tak te 30 lat temu uspokajali. No ale chłopak miał regres ok 6mca życia (mówił mama, baba, po pobycie w szpitalu i lekach przestał- chyba źle dobrana dawka). Tak bywa.

Ja dziś zrobiłam rosolek na kroliku u młoda pogardziła. Zjadła trochę i koniec 😉 Wczoraj wciągnęła klopsiki w sosie śmietankowo ziołowym.
Noc jak codzień po 4 pobodki co 30 min 😵 Wczoraj obniżyliśmy łóżeczko, bo bujając się na części gdzie pod materacem jest poduszka klin bałam się żeby nie wypadła.

Aromaktiv, sol, nasivin baby, masc majerankowa. Dopadlo was??
Dzięki. Coś wieczorem i w nocy furkalo. Póki co bezbarwny i nie wiem czy zaczyna się infekcja czy przez zęby (starszy zawsze miał wtedy katar). Oststnio męża coś pobierało, ale lipa i sok malinowy postawiły go na nogi. U starszego pół klasy rozłożone.

Plaster najklejalas na kolderke/ochraniacz czy ubranko?

reklama
Naklejalam na spiochy na wysokosci klatki piersiowej albo spiworek :) my jutro idziemy na meningokoki. Czy wasze dzieciaki goraczkowaly? Stresuje sie

Do góry