reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

Też mam chrapkę na ten schabik 😋
U nas czwarty ząbek się wyrżnął 💪 ogólnie od początku ani razu żadnej maści, żelu itp nie stosowaliśmy, tylko to straszne maruderstwa jakoś udawało nam się przetrwać. Nie wyglądała Nela jakby cierpiała, to dlatego.

reklama
U nas też ostatnio noce słabe. Budzi się z krzykiem i dopiero pierś go uspokaja. Dziewczyny Jasiu nadal czasami "pływa", zgrzyta zębami a teraz jeszcze doszło kiwanie głowy tak jakby pokazywał "tak". @Ane20.02.20 chyba to nie są objawy autyzmu?😓
@natusia.mamusia86 na badabada te rzeczy musi robić. Zamieściłam link wcześniej. @Darapuszkin tylko jak jakaś strona jest dominująca to tak dziecko układa sobie. Ale warto to wyrównywać, nie? No dobra
Sorry. Bardzo przemądrzała bywam 😀w sumie to moją mamę z autyzmem brata tak te 30 lat temu uspokajali. No ale chłopak miał regres ok 6mca życia (mówił mama, baba, po pobycie w szpitalu i lekach przestał- chyba źle dobrana dawka). Tak bywa.

Ja dziś zrobiłam rosolek na kroliku u młoda pogardziła. Zjadła trochę i koniec 😉 Wczoraj wciągnęła klopsiki w sosie śmietankowo ziołowym.
Noc jak codzień po 4 pobodki co 30 min 😵 Wczoraj obniżyliśmy łóżeczko, bo bujając się na części gdzie pod materacem jest poduszka klin bałam się żeby nie wypadła.

Aromaktiv, sol, nasivin baby, masc majerankowa. Dopadlo was??
Dzięki. Coś wieczorem i w nocy furkalo. Póki co bezbarwny i nie wiem czy zaczyna się infekcja czy przez zęby (starszy zawsze miał wtedy katar). Oststnio męża coś pobierało, ale lipa i sok malinowy postawiły go na nogi. U starszego pół klasy rozłożone.

Plaster najklejalas na kolderke/ochraniacz czy ubranko?

reklama
Naklejalam na spiochy na wysokosci klatki piersiowej albo spiworek :) my jutro idziemy na meningokoki. Czy wasze dzieciaki goraczkowaly? Stresuje sie

Do góry