reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Naklejalam na spiochy na wysokosci klatki piersiowej albo spiworek :) my jutro idziemy na meningokoki. Czy wasze dzieciaki goraczkowaly? Stresuje sie
Teraz do bexero w luxmed podaja od razu apap i kazą podac jeszcze w razy w domu. Mój wiec nie gorączkowal. U nas przebila sie wczoraj jedna gorna jedynka a dzis druga sie przebija 😥 mały armaggedon.
My przelozylismy pneumokoki na nastepny tydzien bo przedszkolu starszej byla jakas info ze byl ktos zarazony covidem, kilkoro dzieci jest w izolacji ale nie z grupy córki wiec mam nadzieje ze sytuacjanie bedzie rozwojowa.
Plasterki my na łózko naklejamy.
Aromaktiv ma jeszcze masc i ostatnio pojawil sie olejek do kąpieli. Niby od urodzenia ale jest napisane zeby uwazac na oczy wiec dla małego jeszcze sie nie odwazylam. Wypróbuje na starszej
Ile teraz dha podajecie?

Teraz do bexero w luxmed podaja od razu apap i kazą podac jeszcze w razy w domu. Mój wiec nie gorączkowal. U nas przebila sie wczoraj jedna gorna jedynka a dzis druga sie przebija 😥 mały armaggedon.
My przelozylismy pneumokoki na nastepny tydzien bo przedszkolu starszej byla jakas info ze byl ktos zarazony covidem, kilkoro dzieci jest w izolacji ale nie z grupy córki wiec mam nadzieje ze sytuacjanie bedzie rozwojowa.
Plasterki my na łózko naklejamy.
Aromaktiv ma jeszcze masc i ostatnio pojawil sie olejek do kąpieli. Niby od urodzenia ale jest napisane zeby uwazac na oczy wiec dla małego jeszcze sie nie odwazylam. Wypróbuje na starszej
Ile teraz dha podajecie?
O ja to nie ciekawa sytuacja. Ja na razie nie podaję, bo skończyła mi się wit.d z dha a w aptece była tylko sama.

Oby małej nie rozkładało, bo chyba brak apetytu od kilku dni zwiastował nadejście kataru. Wczoraj i dziś tylko na piersi. Trochę kaszki jeszcze jej wchodzi 😔

reklama
Do góry