reklama
Teraz do bexero w luxmed podaja od razu apap i kazą podac jeszcze w razy w domu. Mój wiec nie gorączkowal. U nas przebila sie wczoraj jedna gorna jedynka a dzis druga sie przebija mały armaggedon.Naklejalam na spiochy na wysokosci klatki piersiowej albo spiworek my jutro idziemy na meningokoki. Czy wasze dzieciaki goraczkowaly? Stresuje sie
My przelozylismy pneumokoki na nastepny tydzien bo przedszkolu starszej byla jakas info ze byl ktos zarazony covidem, kilkoro dzieci jest w izolacji ale nie z grupy córki wiec mam nadzieje ze sytuacjanie bedzie rozwojowa.
Plasterki my na łózko naklejamy.
Aromaktiv ma jeszcze masc i ostatnio pojawil sie olejek do kąpieli. Niby od urodzenia ale jest napisane zeby uwazac na oczy wiec dla małego jeszcze sie nie odwazylam. Wypróbuje na starszej
Ile teraz dha podajecie?
natusia.mamusia86
Fanka BB :)
O ja to nie ciekawa sytuacja. Ja na razie nie podaję, bo skończyła mi się wit.d z dha a w aptece była tylko sama.Teraz do bexero w luxmed podaja od razu apap i kazą podac jeszcze w razy w domu. Mój wiec nie gorączkowal. U nas przebila sie wczoraj jedna gorna jedynka a dzis druga sie przebija mały armaggedon.
My przelozylismy pneumokoki na nastepny tydzien bo przedszkolu starszej byla jakas info ze byl ktos zarazony covidem, kilkoro dzieci jest w izolacji ale nie z grupy córki wiec mam nadzieje ze sytuacjanie bedzie rozwojowa.
Plasterki my na łózko naklejamy.
Aromaktiv ma jeszcze masc i ostatnio pojawil sie olejek do kąpieli. Niby od urodzenia ale jest napisane zeby uwazac na oczy wiec dla małego jeszcze sie nie odwazylam. Wypróbuje na starszej
Ile teraz dha podajecie?
Cookie_
Moderator
@middayjoy ja biorę dha więc coś w mleku jest i mała dostaje 5ml tranu.
natusia.mamusia86
My meningokoki w przyszłym roku.
Zdrówka życzymy trzymamy kciuki zeby katarze się skończyłoOby małej nie rozkładało, bo chyba brak apetytu od kilku dni zwiastował nadejście kataru. Wczoraj i dziś tylko na piersi. Trochę kaszki jeszcze jej wchodzi
Darapuszkin
Mam przyjaciolke w kadrach wiec moge o cos zapyrac
reklama
Cookie_
Moderator
To na priw bym podesłał Ci pytanieMam przyjaciolke w kadrach wiec moge o cos zapyrac